YAZARLAR

Yıl dönümü kutlaması

İstanbul Çiftehavuzlar’daki Büyük Kulüp’ün üyeleri, yıl dönümü gecesinde bir araya geldi.

Genç kuşağın sevilen isimleri arasında yer alan Sinan Şefkatli, İzzet Karako, Alican Sucuoğlu ve Zeki Kadirbeyoğlu, gecenin konukları arasındaydı…

Eğlencenin nabzı

Yeniköy sırtlarındaki Şamdan Sabancı Korusu, yaz aylarında İstanbul’un eğlencesinin nabzının attığı yerler arasında yer alıyordu. Eğlence dolu gecede Lüset-Mustafa Taviloğlu çiftine, Ajda Pekkan ile Şamdan Müdürü Kemal Koç eşlik etmişti.

Hasret giderdiler

Türk Kanser Enstitüsü’nün efsane başkanı ve tıp insanı Prof. Dr. Bedii Gorbon’un eşi Betül Gorbon’u, kızı ve damadı Gülümhan-Emin Atasagun ile birlikte görüntülemiştim. Davetlerden epey uzakta kalan aile, o gün dostlarıyla bol bol hasret gidermişti.

Kahkahalı gece

Vehbi Koç ve Sakıp Sabancı, katıldıkları dost davetlerinde yan yana gelip, sohbet etmekten büyük keyif alırlardı. Böyle gecelerden birinde Sakıp Ağa, neşeli tavırları ve sohbetleriyle Vehbi Bey’i güldürmüştü.

Kavuşma zamanı

Dışişleri eski Bakanı Fatin Rüştü Zorlu’nun kızı Sevin Zorlu’nun, o gün mutluluğuna diyecek yoktu. Anne Zorlu’nun, oğlu Aslan Fatin Yener’in yurt dışından sürpriz yaparak gelmesi ailede bayram havası estirmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu