SON DAKİKA

Korkuteli Eğitim Şenliği törenle açıldı

Korkuteli Eğitim Şenliği törenle açıldı
expand

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA’nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen Eğitim Şenliği için açılış töreni düzenlendi.

Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 3’üncü Korkuteli Eğitim Şenliği’nin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Vekili Okan Daloğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Ocak, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi birlikte kesti.

Açılışın ardından protokol üyeleri 66 okuldan 9 bin 554 öğrencinin 135 stantta hazırladığı bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetleri inceledi. Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, “Çocuklarımızın mutlu olduğu ve yüzünün güldüğü alanlar en güzel alanlardır. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Etkinlikler kapsamında açılan kitap fuarına dikkati çeken Ebubekir Sıddık Savaşçı, “Çok güzel ve cıvıl cıvıl bir şenlik oluyor. Şenlik kapsamında 2 gündür devam eden bir kitap fuarımız var. Bu fuarımız da etkinlik kapsamında 1 hafta boyunca devam edecek” diye konuştu.

Çocuklar ve gençlerle bir araya geldiği programların kendini mutlu ettiğini aktaran Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, “Okullarımızda da yaptığımız projeler ve etkinliklerle çocuklarımızın yüzlerini güldürmeye ve onları mutlu etmeye gayret ediyoruz. Tüm çalışmalarımız çocuklarımızın yüzlerini güldürmek ve onları iyi bir eğitimle geleceğe hazırlamak için” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu