SON DAKİKA

6’dan 70’e ressamlar sergisi

6dan 70e ressamlar sergisi
expand

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da bir sanat atölyesinde resim eğitimi alan 6-70 yaşlar arasındaki çocuk, genç ve yetişkinler eserlerini ilk kez sanatseverlerin beğenisine sundu, heyecanlı dakikalar yaşandı.

Ressam Sermin Saygun ile Belkıs Yıldızlı’nın resim eğitimi verdiği atölyenin gelecek vadeden ressamlarının rengarenk karma resim sergisi Muratpaşa belediyesi Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde açıldı. Gözleri kamaştıran serginin kurdelesini yaşları 6 ila 70 arasında olan çocuk, genç ve yetişkin kursiyerler birlikte kesti, alkış yağmuruna tutuldu.

ÇOCUK-GENÇ VE YETİŞKİNLER

Atölyenin resim sanatına gönül vermiş kursiyerleri Hacer Ege, Fatime Büyükgebizli, Georgiana Doner, Gül Vural, Berna Balak, Evgenıya Bayborına, Damia Brandone, Esma Çeliktürk, Funda Bahçıvan, Süheyla Aydınol, Ezgi Dilan Çiçek, Fatma Köklü, Hatice Genç, Tuna Demirkan, Alina Özokçu, Beril Arıtı, Beril Emrali, Elif Emrali, Ada Albayrak, Elif Genç, Efe Yıldızlı, Gülru Elif Atmaca, Elif Ada Aygan, Hüma Köklü, Oğuz Kaan Köklü, Ada Akbıyık, Duru İnce, Halime Nur Harmancı, Emir Asya Ekim, Zeynep Özkaynak, Zehra Ay, Simay Balcı, Eylem Erk, Zeynep Nisa Moran, Zühre Bozkurt, Defne Uğur, Aslan Dural, Arda Altay, Mustafa Kemal Devrim, Halide Şimşek, Belis Serin yağlıboya, akrilik boya, suluboya, pastel boya ve karakalem çalışması resimlerini beğeniye sundu.

ANNE VE BABALAR GURUR DUYDU

Farklı konularda ve tekniklerde tuvallere işlenmiş resimlerin yer aldığı sergide anne-babalar yetenekli çocuklarını, anneanne ve babaanneler de yetenekli torunlarını yalnız bırakmadı, eserlerİ hayranlıkla incelendi. Belediye fuayesini renk cümbüşüne dönüştüren sergide çocukların, gençlerin hayalleri, doğa ve hayvan sevgileri, duygu ve düşünceleri de yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu