ASTROLOJİ

13 Ağustos hangi burç?

Doğum günü 13 Ağustos’u gösterenler astroloji ile ilgilendiklerinde 13 Ağustos burcu ne diye merak etmekte ve araştırmaktadır. 13 Ağustos, 22 Temmuz’dan başlayıp 23 Ağustos’a kadar devam eden Aslan burcunun içerisindedir. Aslan burcu Zodyak burçlarından birisi olup ateş elementine ait burçlardan bir tanesidir. 13 Ağustos doğumlular Aslan burcunun son 10 gününe denk gelmektedir. Bu yüzden 13 Ağustos burç özellikleri arasında Aslan burcunun güçlü özellikleri sıralanabilir. Aslan burcunun yönetici gezegeni Güneştir bu sebeple Aslan burcu kişileri Güneş’ten aldıkları enerji ile birlikte Zodyak burçları arasında en enerjik ve en öz güvenli kişiler olarak bilinirler.

13 Ağustos Burcu Özellikleri

En az 13 Ağustos hangi burçtur kadar merak edilen bir diğer husus da 13 Ağustos burcu yorumu olmuştur. Enerjik ve bir ortama girdiklerinde enerjileriyle fark edilen aslan burcu kişilerinin özellikleri genel bağlamda 13 Ağustos burcu kadını ve 13 Ağustos burcu erkeği için de benzer özellikler göstermektedir. Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Bu özellikler genel olarak 13 Ağustos burcuna sahip kişiler için geçerli olabilir, ancak burçlar sadece birer rehberdir ve her birey kendine özgü özelliklere sahiptir.

13 Ağustos Burcu Yükseleni

Yükselen burç günümüzde en çok konuşulan konulardan bir tanesi olduğundan dolayı 13 Ağustos yükseleni nedir sorgusu da sıkça yapılmaktadır. Fakat yükselen burç doğum saatinizle ilgili olduğundan 13 Ağustos doğumlu iki bireyin yükselen burçları farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle net bir cevap vermek mümkün değildir.

13 Ağustos Doğumlu Ünlüler

13 Ağustos’ta doğan Türk ünlü ve futbolcu isimleri şu şekilde sıralayabiliriz:

13 Ağustos’ta doğan yabancı ünlü ve futbolcular ise şu isimlerdir:

Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

REKLAM advertisement3ndparty

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu