SON DAKİKA

Ziraat Türkiye Kupası final bilet fiyatları: Ziraat Türkiye Kupası finali (Beşiktaş – Trabzonspor) nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası final bilet fiyatları: Ziraat Türkiye Kupası finali (Beşiktaş - Trabzonspor) nerede oynanacak
expand

KAYNAKCnnturk.com

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası final biletlerinin satışa sunulacağı fiyatta belli oldu. Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına bilet satın alabilecek. Güvenlikle ilgili alınan karar gereği satışa sunulacak biletleri sadece Trabzonspor Logolu Passolig kart sahipleri ve Beşiktaş JK logolu kart sahipleri satın alabilecektir.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL BİLETLERİ NEREDEN ALINACAK?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Beşiktaş ile Trabzosnpor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçının biletleri 17 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da satışa sunuldu. Biletler internet üzerinden alındığı gibi Trabzon’da Papara Park ve Passolig Meydan gişeleri, İstanbul’da ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Beşiktaş Park gişelerinden alınabilecek. Müsabakada sadece e-bilet uygulaması yapılacak, kağıt bilet ve PDF bilet uygulaması yapılmayacaktır. 

Ziraat Türkiye Kupası final bilet fiyatları: Ziraat Türkiye Kupası finali (Beşiktaş - Trabzonspor) nerede oynanacakZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL BİLET FİYATLARI NE KADAR?

BEŞİKTAŞ DOĞU TRİBÜN: ₺1.000,00

TRABZONSPOR BATI TRİBÜN : ₺1.000,00

BEŞİKTAŞ KUZEY TRİBÜN : ₺500,00

TRABZONSPOR GÜNEY TRİBÜN : ₺500,00

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu