OTOMOBİL

Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid’i Satışa Sunuldu 

Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid’i Satışa Sunuldu
expand

KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

B hatchback modeli Yeni Yaris Hybrid, 1 milyon 255 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla sunulurken, B-SUV modeli Yeni Yaris Cross Hybrid ise 1 milyon 490 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla kullanıcıları bekliyor. Bayilerin yanı sıra online rezervasyonla alınabiliyor Her zaman müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Toyota, Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid modeline daha hızlı ulaşmalarını sağlamak adına bu modelleri, Toyota plazaların yanı sıra online rezervasyon ile de satışa sundu. Yeni Yaris Hybrid’in tüm versiyonları ve Yeni Yaris Cross Hybrid’in ise Passion X Pack versiyonu online rezervasyon kanalında sunularak, markanın yıllar boyunca geliştirdiği güçlü satış ve servis ağını dijital platformlara taşınıyor. Bu modelleri satın almak isteyen müşteriler online rezervasyon yoluyla oldukça kolay bir şekilde satın alma yolculuklarına başlayabiliyorlar. 

Geniş ürün gamı

Toyota müşterileri beğendikleri aracı, donanımı ve rengi seçtikten sonra kredi kartı veya dijital bankacılık kanalıyla araçlarını www.toyota.com.tr adresinden 30 bin TL kaparo ile rezerve edebiliyorlar. İki farklı güce sahip tam hibrit seçeneğiyle geldi Toyota, Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerini, markanın en yeni hibrit teknolojileriyle buluşturdu. Geniş bir tam hibrit ürün gamına sahip Toyota, bu çeşitliliğini Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerinde sunduğu iki farklı güce sahip hibrit motor seçenekleriyle daha da arttırdı. Yenilenerek iddiasını daha ileriye taşıyan Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid, yüksek verimliliğiyle öne çıkan 116 HP tam hibrit ve yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle bir araya getiren 130 HP tam hibrit versiyonuyla tercih edilebiliyor. Daha performanslı tam hibrit versiyonlar, yüzde 12 artışla 130 HP motor gücüne ve yüzde 30 artışla 185 Nm maksimum torka ulaştı. Bu sayede Yaris Hybrid 0-100 km/s hızlanmasını 9.2 saniyede tamamlarken Yaris Cross Hybrid 10.7 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını gerçekleştiriyor. Her iki model de düşük tüketimleri ve düşük CO2 emisyonlarıyla dikkat çekiyor.

Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid’i Satışa Sunuldu

Yakıt cimrisi

Yaris Hybrid’in tüketimi 3.9 lt/100 km’ye kadar düşerken B-SUV modeli Yaris Cross Hybrid sadece 4.5 lt/100 km tüketime sahip. Yeni Yaris Hybrid, 96-116 g/km düşük CO2 emisyonuyla da dikkat çekerken, Yaris Cross Hybrid 101-116 g/km CO2 emisyonu ile sınıfının en düşük değerlerini sunuyor. 116 HP’lik tam hibrit versiyonu ise, 116 HP gücü ve 141 Nm torkuyla düşük hızlarda daha keskin tepkiler verecek ve elektrik motorunu daha uzun süre kullanarak verimliliği artıracak şekilde geliştirildi. Yolculukları daha eğlenceli hale getiren dijital kullanıcı deneyimi Yeni Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid, son teknolojiye sahip bilgi ve eğlence sistemleriyle tamamen yeni bir dijital kullanıcı deneyimi sunuyor. Yenilenen modellerde, versiyona göre 12.3 inç dijital göstergenin yanı sıra daha sezgisel tepkiler veren 10.5 inç multimedya ekranı yer alıyor. Sınıfında öne çıkan ölçülerdeki ekranlar, her koşulda en iyi görüntüyü sağlayacak şekilde konumlandırıldı.

116 ve 130 Bg güç

Yaris Hybrid iki donanım seviyesine sahip Toyota, Yaris Hybrid modelini 116 HP Hybrid Flame ve 130 HP Hybrid Passion X-Pack olmak üzere Türkiye’de iki donanım seviyesiyle satışa sundu. Her iki donanım seviyesi de yüksek standartlarıyla öne çıkıyor. Hybrid Flame 9 inç multimedya sistemi, otomatik klima, Geri Görüş Monitörü, Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto ve LED Stop Lambaları olmak üzere birçok standart donanımla geliyor. Hybrid Passion X-Pack donanım seviyesinde ise Hybrid Flame versiyonuna ek olarak 15 inç alüminyum alaşım jantlar, 10.5 inç Multimedya Sistemi, Panoramik Cam Tavan, LED Ön Farlar, Kablosuz Şarj Ünitesi, 12.3 inç Dijital Gösterge Ekranı ve Nanoe-X teknolojili çift bölgeli otomatik klima gibi özellikler sunuluyor. Yaris Cross Hybrid’de dört donanım seçeneği sunuluyor Kısa zamanda büyük beğeni toplayan ve sayısız ödülün sahibi olan Yaris Cross Hybrid, yenilenen versiyonuyla 116 HP Hybrid Dream, 116 HP Hybrid Flame, 116 HP Flame X-Pack ve 130 HP Hybrid Passion X-Pack olmak üzere dört donanım seçeneğine sahip. Giriş seviyesi olanı Hybrid Dream’den itibaren zengin donanımlar sunan Yaris Cross Hybrid’de, Akıllı giriş sistemi, 9 inç Multimedya Sistemi, 7 inç renkli TFT Gösterge Ekranı, Geri Görüş Monitörü, Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto, Kablosuz Şarj Ünitesi ve Ambiyans Aydınlatma standart olarak sunuluyor. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu