TÜRKİYE

Video | AK Parti kongreye gidiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha ‘yenilenme’ vurgusu yaptı

KAYNAKCNN TÜRK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Edinilen bilgiye göre, gündemde kara harp okulu mezuniyet törenindeki teğmenlerin kılıçlı yemini vardı.

Erdoğan, meselenin AK Parti’nin önemini ortaya çıkardığını ve Türkiye’de vesayetin hortlamaya hazır olduğunu gösterdiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçeride-dışarıda bağlantısı var mı? Üzerine gideceğiz, gereğini yapacağız, takipçisi olacağız” diyerek, harp okulları öğrenci alım süreçleri ile müfredatının da masaya yatırılabileceği sinyalini verdi.

AK Parti bir yandan 8. Olağan Kongresi’ne hazırlanıyor. Kongre takvimi ve konsept MYK’da ele alındı. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan toplantıda yenilenme vurgusu da yaptı. Vatandaşın yerel seçimlerde verdiği mesajların gereğini yerine getireceklerini kaydetti.

AK Parti’ye güç katacak isimlere görev vereceklerinin altını çizerken, yeni kırgınlıklara sebep olmadan süreci tamamlayacaklarını vurguladı.  “Partimizin bekası her türlü kişisel hesabın üstündedir” uyarısı da yaptı.

Toplantıda kongre konseptleri üzerinde de duruldu. Seçenekler arasında ‘Yeni Nesil Güçlü Temsil, Hedef Büyük Vazife Türkiye, Adımız AK Parti Sevdamız Türkiye’ var. Önümüzdeki günlerde konsept ve sloganların netleşmesi bekleniyor.

Devam eden Türkiye buluşmalarının ruberu iletişime fırsat tanıdığını ifade eden Erdoğan, kurmaylarından ekonomi alanında ne yapılmak istendiğini, önümüzdeki 3-4 ay boyunca vatandaşa iyi anlatmalarını istedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu