DÜNYA

Trump’tan tarihin en ırkçı mitingi: ”ABD işgal edilmiş bir ülkedir”

KAYNAKCNN TÜRK

 ”ÖNÜNE ÇIKAN HER ŞEYİ MAHVEDİYOR’

Üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Sahneye yansıtılan “Hitler Trump” yazılı Demokratların eylemi dışında çevrede kuş uçmadı.  ABD’de seçimlere günler kala eski Başkan Donald Trump New York’ta miting yaptı.

Trumptan tarihin en ırkçı mitingi: ABD işgal edilmiş bir ülkedir

Trump, ”Kamala Harris, başkan yapmak için önüne çıkan her şeyi mahveden bir tren kazası, milyonlarca insanın hayatıyla kumar oynuyor. Amerika Birleşik Devletleri şimdi işgal edilmiş bir ülkedir, ancak yakında artık işgal edilmiş bir ülke olmayacak. Amerika Birleşik Devletleri şimdi işgal edilmiş bir ülkedir, ancak yakında artık işgal edilmiş bir ülke olmayacak. Olmayacak. 5 Kasım’dan sonra olmayacak. Bundan dokuz gün sonra Amerika’da Kurtuluş Günü olacak. Kurtuluş Günü olacak.” dedi.

EŞİ MELANIA TRUMP VE ELON MUSK DA KATILDI

Trumptan tarihin en ırkçı mitingi: ABD işgal edilmiş bir ülkedir

Trump’ın mitingine sus payı davasının ardından hiç ortaya çıkmayan eşi Melania Trump ve dünyanın en zengin kişisi Elon Musk da eşlik etti. Musk, ”Amerika sadece harika olmayacak, Amerika daha önce hiç görmediği yüksekliklere ulaşacak. Gelecek harika olacak…” ifadelerin kullandı.

TRUMP’IN MİTİNGİNDE IRKÇI SÖZLER

Trump’ın mitingi katılımcılarıyla da ABD basınına ABD tarihinin “en ırkçı ve en aşırıcı” mitingi olarak yansıdı. Eski Başkan seçilir seçilmez ülke tarihinin en büyük sınır dışı etme programını başlatacağını söyledi;

”Demek istediğim, yüz binlerce gerçekten kaba insanı bu güzelliğe zorlamak… Ben buna güzel bir vaha diyorum. Ayrıldığımda, olmak istediğin yer New York’tu.  Kamala kovuldun, çek git! Kovuldun!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu