ASTROLOJİ

Terazi mevsimi burçları nasıl etkiliyor? Bu tarihe dikkat!

10

TERAZİ SEZONUNUZDA NELER YAPABİLİR?

Herkese dikkat edin, Terazi sezonu geldi ve Teraziler her zamankinden daha da parlıyor. Bu sizin mevsiminiz, dolayısıyla sizi siz yapan her şeyi kucaklamanın zamanı geldi. Terazilerinizi parlatın, çünkü bu, hayatınızın her yönünü dengeye getirme mevsimidir. Kişisel yaşamınız ile profesyonel uğraşlarınız arasında yeni bir denge kurmaya yönelik çalışmak için yıldızlardan gelen enerjiye ve motivasyona sahip olmalısınız.

Ancak, kaybettiğiniz zamanı daha az üretken özelliklerinize harcamaktan kaçının. Kararsızlık, kendini beğenmişlik ve gölgelerin arasında saldırmayı bekleyen tencereyi karıştırma ihtiyacı. Normalde bunlardan kaçınmak kolaydır, ancak sezon boyunca en zorlu özellikleriniz bile destek alabilir.

11

AKREP, TERAZİ SEZONUNUN ETKİLERİNİ NASIL YÖNETEBİLİR?

Akrep, bir su burcu olarak duygusal olma eğilimindesiniz, ancak savaşlarınızı kolunuza takmak yerine içinizde yüzleşiyorsunuz. Yıl boyunca, içinizdeki muazzam duygusal kargaşadan bunaldığınızda başkalarından, hatta sevdiklerinizden bile uzaklaşmış olabilirsiniz. Neyse ki Terazi sezonu bu olağan mücadeleye bir soluklanma sunuyor.

Terazi mevsiminde, hayatınızdaki diğer ilişkilere yer açmak için duygularınızı işlemeye odaklanmak isteyebilirsiniz. Eğer izolasyonunuz sevdiklerinizle aranızda bazı çatlaklara neden olduysa, bu sezonu onlarla yeniden bağlantı kurmaya ve bu bağlantıları kurmaya ayırın.

12

YAY, TERAZİ SEZONUNU NASIL YÖNLENDİRECEK?

Yay, yeni arkadaşlarla ve yeni yerlerle çevrelendiğinde mutlu olduğun yerdesin. Terazi sezonunun sosyal enerjisini alın ve bunu dünya çapında dostlukların geliştirilmesine dönüştürün. Yeni yerleri deneyin, adını daha önce duymadığınız tuhaf yerlere gidin ve arkadaşlarınızı da yanınıza alın. Sevdiğiniz insanlar için oluşturacağınız alanın sınırı yok ve bu, giderek büyüyen çevrenizi daha da genişletmek için harika bir sezon.

Ancak, onları kancaya alıp, romantik ilişkilere karşı tutumunu çok ilerilere bırakma konusunda dikkatli olun. Terazi mevsimi çapkın bir enerjiyi harekete geçirir ve kontrol edilmezse arkanızda uzun bir sevgili dizisi bırakmanıza neden olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu