TÜRKİYE

SON DAKİKA NARİN HABERİ: Narin’i kim neden öldürdü? Narin’in ölümüyle ilgili son gelişmeler neler? TUTUKLU SAYISI 10’A YÜKSELDİ

Narin cinayetinde 9 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Narin Güran’ın annesi, kardeşi, 2 kuzeni, yengesi, Muhtar Salim Güran’ın 2 işçisi, hala ve bir amca hakkında tutuklama talep edildi. Şüphelilerden 3’ü adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 10’u serbest bırakıldı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN Türk canlı yayınında gelişmeye ilişkin şu bilgileri aktardı:

Anne ve kardeşi hakkında kasten öldürme suçuna iştirak, 2 kuzen,  yenge ve Muhtar Salim Güran’ın 2 işçisi hakkında suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etme, enişte ve bir amca hakkında suç delillerini yok etme suçlamalarıyla tutuklama talep edildi. 

ŞÜPHELİLERİN MAHKEMEYE SEVK GEREKÇELERİ BELLİ OLDU

Soruşturmada adliyedeki ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerin gerekçeleri belli oldu.

Şüphelilerden anne Yüksel Güran (44) ve ağabeyi Enes Güran’ın (18) ‘Kasten öldürme suçuna iştirak etmek’ suçundan, amca F.G.’nin (42) ‘Suç delillerini yok etmek’, kuzeni M.K., yengesi M.G. (46) ile kızı B.G. (19), halasının eşi M.Ş.K., tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri M.S.A. (40) ve R.A.’nın da ‘Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu