VİDEO HABER

SON DAKİKA HABERİ! Eski polis müdürü anlattı! FETÖ ve ADNAN OKTAR örgütünün ortak noktaları! ‘İnanılır gibi değil’

KAYNAKCNN TÜRK

Furkan Sezer’in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Şimdi 40 yıllık bir yapılanmadan bahsediyoruz. Hem yapılanma aşamasına hem soruşturma aşamasına baktığımız zaman örgütün bugüne kadar geldiği sürece baktığımız zaman ciddi bir tecrübe var. Ve örgütün mutlak bir lideri var, kapalı bir örgüt. İçerisindeki gizlilik her şeyden önemli. İçerisindeki bilgi akışı her şeyden önemli. Ve bu bilgi akışındaki karar verici tek bir lider var. O da örgüt lideri Adnan Oktar. Bütün yazılı notlar ona iletilir. Çünkü örgüt gizliliğe önem veriyor. Herhangi bir sözlü konuşmanın kaydedilmemesi için gün içinde olan konular Adnan Oktar’a yazılı notlar şeklinde verilip o da talimatını örgüt üyelerine ulaştırıyor. Bu notlardan binlerce ele geçirildi operasyonda.

SON DAKİKA HABERİ Eski polis müdürü anlattı FETÖ ve ADNAN OKTAR örgütünün ortak noktaları İnanılır gibi değil

ÖRGÜTÜN İSRAİL İLE İLİŞKİLERİ

Son dönemde gündemde Adnan Oktar ve İsrail ilişkisi. Şimdi bu örgüt Netanyahu ile çat kapı görüşebilen, istediği şekilde iletişim kurabilen bir örgüt. Filistin’de devam eden bir soykırım var. Bu soykırımı İsrail hangi söylem altında yapıyorsa Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü de bu söylemi kullanarak yıllarca bu şekilde İsrail ile temas halinde oldu. Adnan Oktar’ın bir Mehdiyet iddiası var. Ben Mehdi değilim diyor ama Mehdi’nin bütün söylenen özellikleri bana uyuyor diyor. Bu Mehdiyet iddiası ile İsrail’in de bu vaadedilmiş topraklar iddiası gibi aynı özlere ve öznelere rastlıyoruz. Şimdi masonluk karşıtı olarak çıkan bir örgüt.

SON DAKİKA HABERİ Eski polis müdürü anlattı FETÖ ve ADNAN OKTAR örgütünün ortak noktaları İnanılır gibi değil

FETÖ İLE BAĞLANTISI

40 yıl önce Fetullah Gülen de aynı söylemle ortaya çıktı. Fetullah Gülen bu ülkenin muhafazakar ailelerini hedef aldı. Oktar da bu ülkenin daha zengin ailelerinin gençlerini hedef aldı. İkisi de aynı zamanda ortaya çıktı ve 40 yıl sonra neye evrildiklerini millet olarak çok iyi gördük. İki örgüt arasındaki en somut bağlantı olarak, “herkul.org”un aplikasyonunu Adnancılar yapıyor. Adnancılar aracılık ediyorlar.

OKTAR’DAN ‘SİLAHLANIN’ TALİMATI

Adnan Oktar silahlanın talimatı verdi. Herhangi bir polis operasyonuna karşı silahlı çatışmaya girin talimatı verdi. İlk operasyon günü bizim arkadaşlarımıza sıkılan 2 şarjör merminin sebebi bu. Ve polisi özellikle hedef aldı. Bizim arkadaşlarımız çok dikkatli davranarak bir mermi dahi sıkmadan şahsı göz altına aldılar. Ama o şahıs onlarca mermi boşalttı bizim arkadaşlarımıza. Adnan Oktar’ın talimatıyla yaptı bunu. Bu silahlar yasal silahlar değil zaten. Bu silahlar bazıları ruhsatlı ama sahte belgelerle, rüşvetle alınmış silahlar bunlar. Bu zaten büyük silahların zaten ruhsatı falan yok onlarca öyle tüfekleri var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu