TÜRKİYE

SON DAKİKA GELİŞMESİ: Narin cinayetinde peş peşe flaş gelişmeler! 2 kişi daha gözaltına alındı! Yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzadı

CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Narin Güran cinayetiyle ilgili çemberin daraldığını belirterek şunları söyledi;

“Anne Yüksel Güran ifadesinde, ‘Olay saatinde ben onun yanındaydım’ diyor. Cinayet saatini Hediye Güran ile kamufle etmeye çalışıyor. Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatıldı. Olay anında Hediye Güran neredeydi? Bu sorunun cevabı ifadesinde ortaya çıkacak.

Her yeni gelişen ipucu amcayı işaret ediyor.

Dün 15 yaşındaki işçi R.A. tutuklanmıştı. Bu çok önemli bir gelişmeydi. Çocuğun öldürülmesine iştirakten tutuklanmıştı.”

NARİN GÜRAN SORUŞTURMASINDA YENİDEN GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve yeniden gözaltına alınan 15 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Soruşturma kapsamında dün tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın talebi üzerine yeniden gözaltına alınan R.A’nın jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edilen ve Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın işçisi olduğu öğrenilen R.A, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

2 YENİ GÖZALTI

CNN TÜRK muhabiri Serdar Er’in aktardığı bilgilere göre,

‘2 kişinin de soyadları Güran ailesinden farklı. Soruşturmanın seyrini değiştirmeye yönelik bazı ifadelerden dolayı 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların isimleri İsa Kaya ve Şeyma Kaya. O isimlerin Güran ailesi ile akrabalıkları var ama soyadları farklı.’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu