SON DAKİKA

SON DAKİKA! Fenerbahçe’de yeni başkan belli oldu! Ali Koç…

SON DAKİKA Fenerbahçe’de yeni başkan belli oldu Ali Koç…
expand

KAYNAKCnnturk.com

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda oy verme işlemi tamamlandı.

YENİDEN ALİ KOÇ…

Sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerinin oylarıyla ise Ali Koç, üst üste 3’üncü kez başkanlığa seçildi. 

Fenerbahçe, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Başkanımız Ali Y. Koç, 3. kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçildi” açıklamasını yaptı. 

Genel kurulun divan kurulu başkanlığını yapan Vefa Küçük de resmî sonuçları kulüp televizyonunda duyurdu.
Buna göre; 27 bin 489 oydan 26 bin 947’si geçerli sayıldı. Ali Koç, 16 bin 464; Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oy aldı. 

İLK TEBRİK AZİZ YILDIRIM’DAN GELDİ

Aziz Yıldırım ile Ali Koç, ilk sonuçların belli olmasının ardından birlikte stadyumdaki kürsüye geldi. Burada Yıldırım, kısa bir konuşma yaptı ve “”Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık, hepinize teşekkürler. Ben ve arkadaşlarım yol haritasını çizdik. İnşallah Ali Koç ve arkadaşları bu harita doğrultusunda Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar. Biz de destek veririz. Hepinizi seviyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçelisiniz” dedi.

SON DAKİKA Fenerbahçe’de yeni başkan belli oldu Ali Koç…

“FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜNÜ KONGREDE DE GÖSTERDİK”

Daha sonra yeniden başkan olan Ali Koç, kongre üyelerine ve camiaya seslendi.

Koç, Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman coşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu, Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye’de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Pek çok konuda büyüğüz, kongrede de Fenerbahçe büyüklüğünü bir kez daha gösterdik” ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ETTİ

Koç, başkanlık için yarıştığı rakibi ve sarı-lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’a da şu şekilde teşekkür etti:

“Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım; yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz.”

“FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLIYOR”

Koç, “Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe’yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarı elde edeceğimiz dönem inşallah başlamaktadır. Fenerbahçe adını duyunca rakiplerimiz irkilecek. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Herkes bu çorbada tuzu olsun. Dostluk dizelerini artık sıkı sıkıya kenetleneceğiz. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun. Sesimizi değil, gücümüzü yükseltmek için ilerleyeceğiz” sözlerini de dile getirdi ve camiaya mesaj verdi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, sözlerini “Şimdi sen, ben değil; bizim için, Fenerbahçe için. Yaşa Fenerbahçe, en büyük Fenerbahçe, iyi ki Fenerbahçe” diyerek tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu