SON DAKİKA

Son dakika… 18 yıl sonra CHP’ye ziyaret! Erdoğan – Özel görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyaret için 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi’ne geldi. Türkiye’nin kilitlendiği ziyarette gözler, görüşmenin içeriği kadar “normalleşme” tartışmalarıyla siyasette atmosferi ısıtan randevunun ayrıntılarına da çevrildi.  İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesine ilişkin bilgilendirme yapmıştı. Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel’i bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi’nde iadeiziyarette bulunacağını duyurmuştu.

ERDOĞAN, CHP GENEL MERKEZİ’NDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi’ne geldi. Erdoğan’ı Özgür Özel kapıda karşıladı.

Son dakika... 18 yıl sonra CHPye ziyaret Erdoğan - Özel görüşmesi başladı

(12. kattaki görüşme öncesi ki lider tokalaştı)

Son dakika... 18 yıl sonra CHPye ziyaret Erdoğan - Özel görüşmesi başladı

(CHP Genel Merkezi önünde Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı böyle karşıladı.)

Son dakika... 18 yıl sonra CHPye ziyaret Erdoğan - Özel görüşmesi başladı

(Forslu bayrak CHP’de göndere çekildi.)

ERDOĞAN FORSLU BAYRAK ÖNÜNDE OTURACAK

CHP lideri Özgür Özel, 2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün saat 16.00’da Özgür Özel’e iade-i ziyarette bulundu.. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP ziyaretine ilişkin ayrıntılar belli oldu. Özgür Özel, Erdoğan’ı 12. kattaki makam odasında ağırlıyor. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı’ndan istenen ‘forslu’ Türk bayrağının, Özel, CHP bayrağının önünde oturdu. Erdoğan’ı bu ikinci ziyaretinde, ilkinden daha zengin bir içecek mönüsü de bekliyor. İlk ziyaretinde Acıbadem kurabiyesi eşliğinde havuç ve greyfurt suyu ikram edilen Erdoğan, bu kez meyve suları, normal çay ve kahvenin dışında mesir, mor reyhan ve keçiboynuzu çaylarını da içeren zengin bir içecek mönüsüyle ağırlanacak. Görüşme nedeniyle CHP’nin bugünkü Meclis Grup toplantısı da ertelendi.

18 YIL ÖNCE BAYKAL’I ZİYARET ETMİŞTİ

Erdoğan, Ankara’nın Söğütözü Semtinde AK Parti Genel Merkezi’ne de komşu sayılabilecek mesafedeki CHP Genel Merkezi’ne en son 18 yıl önce, merhum Genel Başkan Deniz Baykal’a “hayırlı olsun” ziyareti için gitmişti. Erdoğan ile Baykal arasında binanın mimarisine yönelik sohbet öne çıkmıştı. İki liderin, 12. katındaki bir odanın dışarı doğru oval çıkıntısıyla dikkat çeken “oval ofis” sohbeti, kendilerine eşlik eden kurmaylarını güldürmüştü.

Son dakika... 18 yıl sonra CHPye ziyaret Erdoğan - Özel görüşmesi başladı

İLK GÖRÜŞME 2 MAYIS’TA GERÇEKLEŞMİŞTİ

Erdoğan ve Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs’ta gerçekleştirmişti. Erdoğan, Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde ağırlamıştı. Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Elitaş da yer almıştı.

Son dakika... 18 yıl sonra CHPye ziyaret Erdoğan - Özel görüşmesi başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu