SON DAKİKA

Kurban bayramı tatil önerisi: İstanbul’a yakın tatil yerleri! Denize girilecek İstanbul’a yakın yerler!

Kurban bayramı tatil önerisi: İstanbula yakın tatil yerleri Denize girilecek İstanbula yakın yerler
expand

KAYNAKCnnturk.com

Şehrin kalabalığından kaçmak isteyenler İstanbul’a yakın denize girilecek yerleri sorguluyor. İstanbul‘un içinde de İstanbul’a yakın başka illerde de deniz ve doğa tatili yapabilirsiniz. Haberimizde İstanbul’a yakın tatil yerleri, denize yakın illeri bulabilirsiniz.

Sapanca

İstanbul’a yakın tatil yerleri git gide revaçta oluyor. İş stresi, trafik sıkıntısı yaşayan İstanbullular ilk olarak doğa tatili için Sapanca’yı tercih ediyor. Doğası, gölü, oksijen deposu olması burayı cazip kılıyor.

Ağva

İstanbul’a sadece 1 saatlik mesafede bulunan Ağva’da deniz tatili de yapabilirsiniz. Ayrıca yeşilin her tonunu deneyimleyebilirsiniz.

Şile

Yine deniz tatili isteyen İstanbullular Şile’yi tercih ediyor. İstanbul’un göbeğine yakın konumda yer alan Şile, kaleleriyle ve fenerleriyle ünlüdür.

Riva

Dizilere de konu olan Riva, gün batımı için harika bir yer. Temiz havasını solumak size iyi gelecek.

Kilyos

Sarıyer’e yakın olan Kilyos, Karadeniz’e kıyı olmasıyla Bodrum plalarını aratmıyor. İstanbul’un gözde deniz tatili yerleri arasındadır.

Enez

İstanbul’a yakın konumda bulunan Enez Trakya’nın incisidir. Ege kasabasını andırır. Yunan adalarını seyre dalabilirsiniz. Semadirek Adası’na komşu olan burası İstanbul’a yakınlığı sebebiyle tercih ediliyor.

Avşa Adası

Marmara Denizi’nin ortasında yer alan bu ada sizi kuma ve güneşe doyuracak. Feribotlarla da gidildiği gibi Yenikapı’dan İDO ile de gidebilirsiniz.

Marmara Adası

Avşa Adası’ndan önce gelen bu ada daha çok sakinliği ve denizi sevenler için bulunmaz bir hint kumaşı. İstanbul’a feribotla 2.5 saatlik bir mesafede bulunuyor.

Kıyıköy

Buraya gelir gelmez sizi ırmaklar karşılıyor. İstanbul’a 165 km mesafede yer alan Kıyıköy, size kasaba hayatını deneyimletecek.

Şarköy

İstanbulluların tatillerde en uğrak yeri Şarköy’dür. Beylikdüzü’nden kalkan otobüslerle buraya ulaşabilirsiniz.

Prens Adaları

Şehre yakın olması sebebiyle Adalar’a vapurlar sıkça kalkmaktadır. Denize girebileceğiniz onlarca plajı burada bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu