VİDEO HABER

Kabus evinde tatbikat! Sıla bebek soruşturmasında yeni gelişme | Video

KAYNAK DHA

Cinsel istismar ve şiddet… Küçük bedeniyle, büyük savaşlar veriyor Sıla bebek. Kan donduran olayda gün geçtikçe yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi’ne “rahatsızlandı” diyerek annesi tarafından götürülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin darbedildiği ve cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıkmıştı.

Kabus evinde tatbikat Sıla bebek soruşturmasında yeni gelişme | Video

Sıla bebeğin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. İncelemelerde ise 2 yaşındaki bebeğin vücudunda çok sayıda diş izine rastlandı. 42 tane diş izinin olduğu iddia edildi. İzlerin 3 veya 10 günlük olduğu öne sürülüyor. Araştırmaların yanı sıra olayın gerçekleştiği evde bir keşif yapıldı. 2 şüpheli olay yerinde yaşananları, polis ekiplerine tek tek anlattı.

Kabus evinde tatbikat Sıla bebek soruşturmasında yeni gelişme | Video

13 ve 14 yaşındaki iki şüpheli çocuk tutuklu bulundukları cezaevinden olayın yaşandığı eve götürüldü. Cumhuriyet savcısının talimatıyla iki zanlıyla birlikte evde yer gösterme ve tatbikat işlemi yapıldı.

Kabus evinde tatbikat Sıla bebek soruşturmasında yeni gelişme | Video

Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yaklaşık iki saat süren yer gösterme işleminin ardından iki çocuk tekrar cezaevine götürüldü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu