TÜRKİYE

İstanbul’da iki ayrı kavgada 5 kişi yaralandı

KAYNAK DHA

Kurşunlar havada uçuştu, İstanbul’da hareketli dakikalar yaşandı. İki ayrı noktadan çatışma haberleri geldi. Çıkan kavgalarda toplam 5 kişi yaralandı.

İstanbul’da iki ayrı kavgada 5 kişi yaralandı

Esenyurt’ta önceden husumetli olan iki aile arasında kavga çıktı. Bıçak ve silahlar çekildi. Taraflar dakikalarca birbirine ateş açtı. Biri silahlardan çıkan kurşunla, iki kişi de bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

İstanbul’da iki ayrı kavgada 5 kişi yaralandı

Bir diğer kavga haberi ise Şişli’den geldi. Husumetli oldukları iddia edilen yabancı uyruklu iki grup arasında tartışma çıktı. Akşam saatlerinde çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişi yaralandı.

İstanbul’da iki ayrı kavgada 5 kişi yaralandı

Saldırı anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerden birinin, gencin kafasına cam şişeyle defalarca vurduğu görüldü. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu