SON DAKİKA

Hava Durumu (25-04-2023)

Son Dakika – Hava Durumu (25-04-2023) – Meteoroloji uyardı! Bugün hava nasıl olacak? <!– window.Criteo = window.Criteo || {}; window.Criteo.events = window.Criteo.events || []; –> <!—-> <!—->

<!– function callAdblock(zoneid,width,height){ var el = document.getElementById(‘crt-‘+zoneid); el.style.width=width+”px”;el.style.height=height+”px”; Criteo.events.push(function(){Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({‘zoneid’: zoneid, ‘containerid’: ‘crt-‘+zoneid});}); window.addEventListener(“message”, function (e){ if(e.origin == (location.protocol==’https:’?’https://’:’http://’) + ‘cas.criteo.com’ && e.data == ‘passback-‘+zoneid) document.getElementById(‘crt-‘+zoneid).style.display = “none”; else return; }, false); } callAdblock(1049548,160,600); –>

Hava Durumu (25-04-2023) Hava Durumu (25-04-2023)

Marmara Bölgesi tekrar yağışlı havanın etkisi altına girdi. Gök gürültülü sağanaklar görülen bölgede sıcaklık en yüksek 22-23 derecelerde ölçülüyor.

Ege Bölgesinin de geneli gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık iç kentlerde 17-18 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor ancak yer yer sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık Adana’da 25, Kahramanmaraş ve Hatay’da 23 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinin batı kentleri yağışlı, doğu kesimleri ise parçalı bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık bölgede en yüksek 19-20 derecelerde ölçülüyor. Çarşamba günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Yağış Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde görülüyor. Bölgenin kalanında gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 19, Samsun’da 17, Trabzon’da 15 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde yağış yok, parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü bölgede yağışlar görülüyor, sıcaklık ise batı kentlerde 20 derecenin üzerine çıkıyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de hava parçalı bulutlu. Sıcaklık Gaziantep’te 23, Diyarbakır ve Adıyaman’da 22, Şanlıurfa’da 25 derece ölçülüyor.

<!—->

{$ item.Title $}

{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ photo.Metadata.Title $}

<!–

–>

{$ photo.Metadata.Title $}

<!—->

0%Ana Sayfaya Yönleniyorsunuz…

Demirören Tv Holding A.Ş. – CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company.
All Rights Reserved.

LG

MD

SM

XS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu