SON DAKİKA

Hava Durumu (11-04-2023)

Son Dakika – Hava Durumu (11-04-2023) <!– window.Criteo = window.Criteo || {}; window.Criteo.events = window.Criteo.events || []; –> <!—-> <!—->

<!– function callAdblock(zoneid,width,height){ var el = document.getElementById(‘crt-‘+zoneid); el.style.width=width+”px”;el.style.height=height+”px”; Criteo.events.push(function(){Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({‘zoneid’: zoneid, ‘containerid’: ‘crt-‘+zoneid});}); window.addEventListener(“message”, function (e){ if(e.origin == (location.protocol==’https:’?’https://’:’http://’) + ‘cas.criteo.com’ && e.data == ‘passback-‘+zoneid) document.getElementById(‘crt-‘+zoneid).style.display = “none”; else return; }, false); } callAdblock(1049548,160,600); –>

Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Yer yer kuvvetli olacak yağışlar Çarşamba günü de devam edecek. Sıcaklıklar ise bölge genelinde 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor.

Ege Bölgesinin de geneli sağanak yağışlı. Bu yağışlara kıyı kesimlerde gök gürültüleri de eşlik edecek. Sıcaklık kıyı kesimlerde 15-16, iç kentlerde 10-11 derecelerde ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde de hava gök gürültülü sağanak yağışlı. Kahramanmaraş dolaylarında bu yağışların kuvvetli olması bekleniyor, sıcaklık ise bu alanda en yüksek 17 derece ölçülüyor. Adana ve Hatay’da ise sıcaklık 21 derece.

İç Anadolu Bölgesi önümüzdeki üç günü yağışlı havayla geçiriyor. Sıcaklık bölgede mevsim normalleri civarında seyrediyor. Genellikle 10 ile 15 derece arasında ölçülen sıcaklık yer yer 15 derecenin üzerine çıkıyor.

Karadeniz Bölgesi de sağanak yağışlı. Sıcaklık Bolu’da 12, Samsun’da 15, Trabzon’da 20 derece ölçülüyor. Çarşamba günü doğu kentlerde 7-8 dereceye var sıcaklık düşüşü bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde hava kuvvetli sağanak yağışlı. Sıcaklık Malatya’da 17, Elazığ’da 15 derece ölçülüyor. Kuvvetli yağışlar sel ve su baskınlarına, ulaşımda aksamalara neden olabilir, tedbirli olunmalı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında. Sıcaklık Gaziantep’te 17, Diyarbakır’da 16, Şanlıurfa’da 18, Adıyaman’da 16 derece ölçülüyor.

<!—->

{$ item.Title $}

{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ photo.Metadata.Title $}

<!–

–>

{$ photo.Metadata.Title $}

<!—->

0%Ana Sayfaya Yönleniyorsunuz…

Demirören Tv Holding A.Ş. – CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company.
All Rights Reserved.

LG

MD

SM

XS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu