SON DAKİKA

Hava Durumu (06-06-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava var, iç kentlerde bölgesel yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık İzmir’de 35, Denizli’de 39, Muğla’da 37, Afyonkarahisar’da 32 derecelerde ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Antalya ve Kahramanmaraş’ta 40 derecelerde ölçülen sıcaklık Adana’da 43 dereceye çıkıyor. Bölge halkının sıcak çarpmalarına karşı dikkatli olmasında fayda var.

İç Anadolu Bölgesinde hava parçalı bulutlu, batı kentlerde sağanak yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık ise bölgede 30 ile 35 derece arasında seyrediyor. Yağışların Cuma günü bölge genelinde etkili olması bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinin batısında ve yüksek kesimlerinde yağışlar görülebiliyor, bölgenin kalanında gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 31, Samsun’da 27, Trabzon’da 25 derecelerde ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin batı kesimlerinde güneşli bir gökyüzü hakim. Bölgenin kuzeyinde yerel yağışlar görülürken güneyinde hava parçalı bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 27, Malatya ve Elazığ’da 37, Hakkari’de 29 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde açık, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Bölgede sıcaklıklar yüksek seyrediyor, 40-41 derecelerde sıcaklık ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu