TÜRKİYE

Eyüp Sağlık öldü mü? Babacan tavrı ile tanınan İngilizce öğretmeni Eyüp Sağlık neden vefat etti?

Eyüp Sağlık öldü mü Babacan tavrı ile tanınan İngilizce öğretmeni Eyüp Sağlık neden vefat etti
expand

KAYNAKCnnturk.com

Ankara’da iki sene önce, ders anlattığı sırada öğrencisinin saygısız hareketlerine maruz kalan İngilizce öğretmeni Eyüp Sağlık (60), davranışından dolayı tepkileri üzerine çeken öğrencisine “Bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Ben kendisini affettim. Bu bizim evladımız, atamayız” sözleri ile sahip çıkmıştı. Emekli öğretmenden Eyüp Sağlık’tan acı haber geldi.

EYÜP SAĞLIK NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Bu davranışın ardından tüm ülkede tanınan Sağlık, yaklaşık 3 ay önce evinin balkonunda temizlik yaptığı sırada ayağının kayması sonucu 3’ncü kattan düşerek ağır yaralandı. Ambulansla Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen ve tedavi altına alınan Sağlık’ın sol kolunun işlevini yitirdiği, akciğerinde sönme olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Buradaki 3 haftalık tedavisinin ardından Etlik Şehir Hastanesi’ne nakledilen ve bir süre daha tedavi gören Sağlık, durumunun sürekli kötüye gitmesi ve geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

Eyüp Sağlık öldü mü Babacan tavrı ile tanınan İngilizce öğretmeni Eyüp Sağlık neden vefat etti

Vefat eden emekli öğretmen için Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde yer alan Körler Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Sağlık, cenazesi namazının ardından gözyaşları arasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu