SON DAKİKA

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi temaslar: CHP’den bakanlara ziyaretler sürüyor

KAYNAKCNN TÜRK

CHP’Lİ GENEL BAŞKANLAR BAKANLARA ZİYARETİ SÜRDÜRÜYOR

Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ikinci kez biraraya gelmesinde, Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaretinde. Tam da böyle bir süreçte CHP’nin gölge bakanlar olarak adlandırdığı Genel Başkan Yardımcılarının da bakanlara ziyaretleri sürüyor.

CHP’Lİ MURAT BAKAN, İÇİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞECEK

Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Pazartesi günü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşecek. İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek görüşme, saat 10.00’da başlayacak. Emniyet ve Jandarma Teşkilatı’nın sorunları, AFAD ve Göç İdaresi Başkanlığı görev alanına giren konuların görüşmenin başlıkları arasında olması bekleniyor.

Daha önce ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile biraraya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu ise Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile biraraya geldi.

ÖZEL: BU TEMASLAR ÜLKE NORMALLEŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda bu görüşmelerin Erdoğan’ın ziyareti öncesinde yapıldığına dikkat çekti. “Bu temaslar hem bizim açımızdan hem de ülkenin normalleşmesi açısından önemli.” vurgusu yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu