HABERLER

Erdoğan: Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, “Bay Bay Kemal çıkmış ‘ben Aleviyim’ diyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Ne Arap’ın beyaza ne de beyazın Arap’a üstünlüğü vardır. Bizim ne Alevilik ne de Şia dinimiz var, bizim sadece İslam dinimiz var” dedi. Öte yandan Erdoğan, Togg kredisiyle ilgili de detay verdi.

Erdoğan: Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Manisa’da düzenlenen AKP mitinginde konuştu. Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

*Ülkemizin demokrasisini ve kalkınmasını güçlendirirken Manisa’yı da 21 yılda yaptığımız 97 milyar liralık yatırımla geliştirdik, büyüttük. Şehrimize eğitimde 5 bin 112 yeni derslik kazandırdık.

*Gençlik ve sporda 8 bin 668 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları açtık. İki stadyum dahil farklı branşlarda toplam 122 spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımlarda şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 7 milyar lira tutarında kaynak aktardık.

*Sağlıkta 2 bin 415 yataklı 28 hastaneden oluşan 73 sağlık tesisini tamamlayıp hizmete sunduk.

*Çevre ve şehircilikte TOKİ vasıtasıyla 8 bin 104 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik, 2 bin 883 konutun yapımına devam ediyoruz.

*’İlk evim’ projemizle Manisa’da toplam 4 bin 100 yeni konut ve ‘ilk işyerim’ projemizle 350 yeni iş yeri inşa edecek, ‘ilk arsa’ projemizle 18 bin konutluk altyapısı hazır arsa vereceğiz. Kentsel dönüşümde şehrimizde riskli yapı olarak belirlediğimiz 11 bin 695 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

*Millet bahçesi projelerimizden dördünü tamamladık, kalanlarıyla ilgili çalışmalara devam ediyoruz.

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

*Bay Bay Kemal çıkmış ‘ben Aleviyim’ diyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Ne Arap’ın beyaza ne de beyazın Arap’a üstünlüğü vardır.

*Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Bizim ne Alevilik dinimiz var ne Şia dinimiz var, bizim tek dinimiz var İslam.

*Karşımızda Türkiye’yi bırakın daha ileriye götürmeyi, ülkenin mevcut kazanımlarına bile göz dikmiş bir muhalefet var.

*Muhalefet ülkenin ve milletin güvenliğini, huzurunu, elindeki tüm kazanımlarını tehlikeye atacak pazarlıklara girişmiş durumda.

Ülkemizin küresel ligin en üstüne çıkardık. Önümüzü kimse kesemez. Yeter ki bu namertlere bu ülke bırakılmasın.

“GEREKEN DERSİ TCG ANADOLU İLE VERSİNLER”

*TCG Anadolu gemimiz Sirkeci’den Karadeniz’e hareket etti. Şimdi döndü geldi. Allah nasip ederse son 1 hafta 10 gün içinde TCG Anadolu’yu İzmir’e demirleyecek. Gezsinler görsünler.

*İzmir’e en ufak gayreti dokunmayan Bay Bay Kemal’e gereken dersi TCG Anadolu ile versinler.

*Bu bizim uçak gemimiz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra bunun daha büyüğünü yapacağız. Bu konuda görüşmelerimi daha önce yapmıştım. Allah nasip ederse seçimden sonra adımlarımızı atacağız.

TOGG KREDİSİ

*Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50’si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak.

*Ziraat Bankası böyle bir destek verip 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar.

*Bugün ben de Gemlik’te Togg’u kullandım tekrar. Gemlikliler bizi bırakmadılar. Durmak yok yola devam dediler. Miting alanına o şekilde geçtik resmî rakamı aldım 60 bin kişi dediler. Şimdi burası da muhteşem. Gümbür gümbür 14 Mayıs’a gidiyoruz.

Sudan medyasına konuşan kaynaklar: Erdoğan ile ilgili çarpıcı iddiaİlginizi ÇekebilirSudan medyasına konuşan kaynaklar: Erdoğan ile ilgili çarpıcı iddiaMuhalefetten Erdoğan’ın ÖTV açıklamasına cevapİlginizi ÇekebilirMuhalefetten Erdoğan’ın ÖTV açıklamasına cevap

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu