YAZARLAR

Dualar Martina Navratilova için

Dualar Martina Navratilova için <!– window.Criteo = window.Criteo || {}; window.Criteo.events = window.Criteo.events || []; –> <!—-> <!—->

<!– function callAdblock(zoneid,width,height){ var el = document.getElementById(‘crt-‘+zoneid); el.style.width=width+”px”;el.style.height=height+”px”; Criteo.events.push(function(){Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({‘zoneid’: zoneid, ‘containerid’: ‘crt-‘+zoneid});}); window.addEventListener(“message”, function (e){ if(e.origin == (location.protocol==’https:’?’https://’:’http://’) + ‘cas.criteo.com’ && e.data == ‘passback-‘+zoneid) document.getElementById(‘crt-‘+zoneid).style.display = “none”; else return; }, false); } callAdblock(1049548,160,600); –>

<!–

–>

Spor dünyası bir hafta içerisinde iki değerini kaybetti. Ünlü Brezilya’lı efsane futbolcu Pele’dan sonra İtalya’nın yetiştirdiği ender yıldız oyunculardan Gianluca Vialli de genç denecek yaşta yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.

<!–

Spor dünyası bir hafta içerisinde iki değerini kaybetti. Ünlü Brezilya’lı efsane futbolcu Pele’dan sonra İtalya’nın yetiştirdiği ender yıldız oyunculardan Gianluca Vialli de genç denecek yaşta yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.

–>

Maalesef idol sporcuların hastalık dönemi ve ölümü taraftarlarını, sevenlerini, hayranlarını kahrediyor.

Bir zamanlar tenis dünyasının ‘Primadonna’sı sayılan Çek asıllı Amerikalı raket Martina Navratilova’dan da kötü haber geldi. Kanser hastası olduğunu kendisi açıkladı. 2010 yılında göğüs kanserine yakalanan ve erken teşhis ile bunu ameliyatla atlatan 66 yaşındaki eski tenisçinin hastalığının tekrarladığı üstelik gırtlak kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağını söyleyen Navratilova başına gelen sağlık sorunlarını hoşgörü ile karşıladığını belirterek bunun üstesinden geleceğini de sözlerine ekledi.

Kariyerinde 18’i teklerde 31’i çiftlerde ve 10’u karışıklarda olmak üzere toplam 59 kez şampiyonluk tadan Martina Navratilova 50 yaşına kadar raket sallayan ender profesyonel tenisçilerden biri olarak tarihe geçti. Tam 332 hafta kadınlarda dünyanın bir numarası olmayı rakiplerine kaptırmadı.

Cinsel tercihin açıklanması tabuyken Navratilova lezbiyen olduğunu gururla itiraf ederek kortlarda bir ilke imza attı. 2014 yılında da sevgilisi Rus eski güzellik kraliçesi Julia Lemigova ile evlendi.

Kendisi ile Roma Açık Turnuvasında birkaç kez röportaj yapmıştım. Her türlü soruma içtenlikle yanıt vermişti. Özel hayatı dahil.

Şimdi onu zorlu bir sınav daha bekliyor. İki başlı kanseri alt etmek. Dualarımız şampiyon Martina Navratilova’ya.

‘Sesimi duyan var mı?’ ve Meryl Streep

Ne zaman bir deprem olsa aklıma hep Meryl Streep gelir. Anlatayım.

Devamını Oku 07.02.2023

Meloni’nin ilk 100 günü

İtalya’nın ilk kadın Başbakanı Faşizm yanlısı Giorgia Meloni ve merkez sağ koalisyon ortakları 22 Ekim’de yemin ettikten sonra iktidardaki ilk 100 gününü tamamladı.

Devamını Oku 03.02.2023

Zelenski İtalya’yı ikiye böldü

Son yazımda Vakıfbank voleybol takımının Afro -İtalyan oyuncusu Paola Egonu’nun Sanremo Şarkı Festivali’inde bir geceliğine sunuculuk yapacağını duyurmuştum. Bu arada pasör çaprazı smaçörün alacağı ücre tte belli oldu. 25 bin Euro.

Devamını Oku 29.01.2023

<!—->

{$ item.Title $}

{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ photo.Metadata.Title $}

<!–

–>

{$ photo.Metadata.Title $}

<!—->

0%Ana Sayfaya Yönleniyorsunuz…

Demirören Tv Holding A.Ş. – CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company.
All Rights Reserved.

LG

MD

SM

XS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu