TÜRKİYE

Deprem toplanma alanları sorgulama e-Devlet! AFAD deprem toplanma yerleri nerelerde?

Deprem toplanma alanları sorgulama e-Devlet! AFAD deprem toplanma yerleri nerelerde? – Son Dakika Haberleri İnternet

Deprem toplanma alanları sorgulama e-Devlet! AFAD deprem toplanma yerleri nerelerde?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de şiddetli bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem bölgesi Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa deprem toplanma alanları aramaları hız kazandı. Yaşanan afetlerde güvenli bölge olarak kabul edilen bu yerler il, ilçe ve mahalleye göre farklılık gösteriyor ve e-Devlet aracılığı ile sorgulanabiliyor.

DEPREM TOPLANMA ALANLARI NEREDE?

Deprem toplanma alanları yaşadığınız il, ilçe, mahalle/köy, cadde/sokak isimlerine göre sorgulanabiliyor. e-Devlet üzerinden “ Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı Sorgulama” işlemi yapılabiliyor. Size en yakın deprem toplanma alanları için aşağıdaki sorgulama linkini kullanabilirsiniz.

AFET VE ACİL DURUM TOPLANMA ALANI SORGULAMA

Deprem nedeniyle trafiğe kapalı yollar 7 Şubat 2023… Deprem bölgesinde hangi yollar kapalı ve açık? Deprem nedeniyle trafiğe kapalı yollar 7 Şubat 2023… Deprem bölgesinde hangi yollar kapalı ve açık?

Deprem nedeniyle trafiğe kapalı yollar 7 Şubat 2023… Deprem bölgesinde hangi yollar kapalı ve açık?


Türkiye fay hattı haritası 2023! Birinci, ikinci, üçüncü derece riskli yerler ve az riskli yerler nereler? Türkiye fay hattı haritası 2023! Birinci, ikinci, üçüncü derece riskli yerler ve az riskli yerler nereler?

Türkiye fay hattı haritası 2023! Birinci, ikinci, üçüncü derece riskli yerler ve az riskli yerler nereler?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu