HABERLER

Deprem enkazında zorlu gece mesaisi…

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki deprem sonrasında yaşanan yıkımda arama-kurtarma çalışmaları çok zorlu şartlarda devam ediyor. Soğuk havanın yanı sıra elektrik kesintisi nedeniyle akşam çalışmalar güçlükle ilerliyor.

Deprem enkazında zorlu gece mesaisi…

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde büyük bir acı yaşanıyor. Depremin üzerinden üç gün geçti ama binlerce can soğuk havada enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Fotoğraflar: Reuters

İstatistiklere göre enkaz altındakiler için ilk 72 saat çok değerliydi çünkü sonrasında canlı kurtulabilme ihtimali çok azalıyor…

Bölgeden vatandaşların gerek yakınlarına ulaşarak, gerek sosyal medya yoluyla paylaştıkları mesajlarda, henüz hiçbir yardımın ulaşmadığı çok sayıda enkaz olduğu anlaşılıyor.

İnsanlar enkaz altındaki yakınlarına ulaşmak için kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Hatay'da 11 yıl önce yapılan 250 rezidans depremde yerle bir olduİlginizi ÇekebilirHatay’da 11 yıl önce yapılan 250 rezidans depremde yerle bir olduKahramanmaraş depremindeki büyük yıkım drone ile görüntülendiİlginizi ÇekebilirKahramanmaraş depremindeki büyük yıkım drone ile görüntülendi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu