SON DAKİKA

Cinayeti postacı fark etmişti… Arkasından miras anlaşmazlığı çıktı!

KAYNAKCNN TÜRK

Miras meselesi yüzünden annesini ve erkek kardeşini öldürdü. Cinayetin ardından kaçmaya çalıştı, firari katil zanlısı yakalanınca suçunu itiraf etti.

Annesi ve kardeşini öldürmüştü Arkasından miras anlaşmazlığı çıktı

Cinayet İstanbul Ümraniye Çavuşbaşı Caddesi’nde işlendi. Katil zanlısı, miras meselesi yüzünden ailesiyle kavgalıydı. Hatta aralarında bir dava bile vardı. Zanlı, davayı kaybedince beline koyduğu silahla annesinin evine gitti. 86 yaşındaki annesi Hatice Turan ile 51 yaşındaki kardeşi Kamil Turan ile önce tartıştı, ardından da silahını ateşledi.

Annesi ve kardeşini öldürmüştü Arkasından miras anlaşmazlığı çıktı

Zanlı, cinayetin ardından kaçmaya çalıştı. Hatta zanlının eşi kayıp müracaatında bulundu. Cinayet binaya gelen postacının ağır kokuyu fark edip polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Polis eve geldiğinde, boş kovanlar ve iki cesetle karşılaştı.

Annesi ve kardeşini öldürmüştü Arkasından miras anlaşmazlığı çıktı

Cinayet Büro Amirliği firari zanlının peşini bırakmadı. Katil zanlısı Ümraniye’de yakalandı. Ardından da cinayet itirafı geldi. Zanlı, olay günü miras konusunda konuşmak için eve gittiğini, aralarında çıkan tartışma sonucu cinayet işlediğini itiraf etti. Cinayeti işlerken kullandığı silahı ormanlık alana attığını söyledi. Katil zanlısının adliyedeki işlemleri sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu