SON DAKİKA

CHP’de Erdoğan-Özel görüşme hazırlığı

KAYNAKCNN TÜRK

Siyasette gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ikinci görüşmesinde. 2 Mayıs’ta AK Parti’deki görüşme sonrası Erdoğan, CHP Genel Merkezi’ne iade-i ziyaret yapacak. Böylece Erdoğan 18 yıl sonra CHP’yi ziyaret edecek.

CHPde Erdoğan-Özel görüşme hazırlığı

Kritik görüşme öncesi peş peşe toplantılar yapıldı. Özgür Özel ilk olarak Parti Meclisi’ni topladı. Sonra da MYK’yı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştü. Daha önce de Kabine’ye CHP MYK’dan ziyaretler olmuştu. Tüm bu görüşmelerden çıkan sonuçlar da Erdoğan-Özel görüşmesi için not edildi.

CHPde Erdoğan-Özel görüşme hazırlığı

O görüşme öncesi CHP’de hazırlıklar da tamamlandı. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan otoparktan değil Genel Merkez’in giriş noktasından girecek. Erdoğan’ı girişte CHP Genel Başkanı Özgür Özel karşılayacak. Girişte de aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı forsunun olduğu Türk bayrağı ve CHP bayrağı olacak. Aynı zamanda görüşmenin yapılacağı 12. kattaki Özel’in makam odasında da iki bayrak olacak. Forslu bayrağın önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP bayrağının önünde de Özel oturacak. Forslu bayraklar Cumhurbaşkanlığı’ndan istenmişti. Bayraklar görüşmeden birkaç saat önce planlanan yerlere konulacak. İki isim ikiz iki koltukta oturacak. Ayrıca CHP Genel Merkezi’ne protokol heyeti de görüşmenin yapılacağı yeri incelemek için geldiği öğrenildi.

CHPde Erdoğan-Özel görüşme hazırlığı

Görüşmenin gündeminde ise ekonomi, yargı, anayasa değişikliği gibi konu başlıkları olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu