SON DAKİKA

Cemal Reşit Rey’deki led ekran faciasında ihmal var mı?

KAYNAKCNN TÜRK

MEZUNİYET TÖRENİ FACİAYA DÖNÜŞTÜ

Hayatlarının belki en güzel, en unutulmaz gecesi bir faciaya dönüştü. LED ekran devrildi, alkış sesi yerini çığlık sesine bıraktı. Yer İstanbul Şişli’de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu. Özel bir okul mezuniyet töreni için salonu kiraladı. Öğrenci, öğretmen ve veliler oradaydı. Öğrenciler yıl sonu gösterisini yaptı. Ardından hatıra fotoğrafı için sahneye çağrıldı. İşte ne olduysa o anda oldu. Sahnede bulunan dev LED ekran, sahnedekilerin üzerine devrildi. Kaos ve panik dolu o anlar cep telefonu kameralarına işte böyle yansıdı.

Cemal Reşit Reydeki led ekran faciasında ihmal var mı

YAŞANAN OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından polis salonda inceleme yaptı. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında okulun sahibi, yöneticileri ve Cemal Reşit Rey Konser salonunda LED ekranın kurulumundan sorumlu 3 kişi de dahil olmak üzere toplam 13 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Cemal Reşit Reydeki led ekran faciasında ihmal var mı

OLAYDA İHMAL VAR MI?

Peki, LED ekran faciasında ihmal var mı? İddialardan biri LED ekranın kum torbaları ile desteklenmesi gerektiği ancak bunun yapılmadığı yönünde. Bir diğer iddia ise LED ekranın görevliler tarafından henüz etkinlik bitmeden sökülmeye başlandığıyla ilgili. Savcılık şimdi bu iddiaları araştırıyor.

 Cemal Reşit Reydeki led ekran faciasında ihmal var mı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu