ASTROLOJİ

Bu kişiler ser verip sır vermiyor!

4

Oğlak burcunun çoğu sırlarını paylaşmayı hayal bile edemez, bu yüzden onlara özel bilgilerinizi söylemenizi derin bir bağlılık olarak görürler ve bir Oğlak asla böyle bir bağlılığın kefaletini ödemez. Üstelik Oğlak burcu her zaman sorumlu olacağına güvenebileceğiniz burçlardan biridir. Gerçek yaşları ne olursa olsun, çoğu Oğlak burcu zihinsel olarak olgun yetişkinlerdir. Bu nedenle Oğlak burcu, birinin sırrını söylemek gibi çocukça davranışlara muhtemelen kaşlarını çatacaktır. Dikkat çekmek veya popülerlik kazanmak umuduyla çayı izinsiz dökmek, Oğlak burcunun nefret edeceği ergenlik benzeri bir davranıştır. Yani Oğlak burcunun güveninize saygı duymasını ve ona söylediğiniz sırları koruyarak bu güveni sürdürmesini bekleyebilirsiniz.

5

Düşünceli Yengeç

İyi kalpli bir Yengeç, birinin sırlarını paylaşmak kadar kalpsiz bir şey yapmayı hayal etmez. Evet, bir Yengeç muhtemelen birinin sırrını rızası olmadan paylaşmayı kalpsiz bir davranış olarak görür. Ünlü bir medyum ve astrolog olan Inbaal Honigman, Best Life’a “Yengeçler her şeyi ciddiye alırlar ve… başkalarına kendi istediklerini yaparlar” dedi. Muhtemelen, bir Yengeç burcu, birinin Yengeç’in kendisine söylediği özel bilgileri izinsiz olarak paylaşarak güvenini zedelemesinden nefret eder. Dolayısıyla Yengeç burcuna mensup bir kişi, başına böyle bir şeyin gelmesini asla istemeyeceği için, asla bir başkasına bu kadar sahtekâr ve etik olmayan bir davranışta bulunmaz.

6

Doğum günleri 21 Haziran ile 22 Temmuz arasında olan Yengeç burcu tartışmasız zodyakın en şefkatli burcudur. Yengeçlerin çoğu çok şefkatli olduğundan, sevdikleri birinin sırrını korumak için büyük çaba sarf etmelerini bekleyebilirsiniz; bu, dedikoducu bir grupla vakit geçirirken birinin ne hakkında konuştuğunu bilmiyormuş gibi davranmak veya sevdiklerini savunmak anlamına gelebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu