HABERLER

Babacan’dan “Devlet bitmiş” diyen vatandaşa: Sıkıntı büyük, farkındayız

Hatay’ı ziyaret eden DEVA Partisi lideri Babacan’la karşılaşan vatandaş “Bu devlet bitmiş, kimse kimseye bir şey anlatmasın” dedi. Babacan, “Sıkıntı büyük, farkındayız” diye yanıtladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan afet bölgesinde incelemelerini sürdürüyor. Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzedelerin acısını paylaşan Babacan, vatandaşlardan depremin etkilerine ilişkin bilgi alıyor.

Babacan, bir vatandaşın “Bu devlet bitmiş, kimse kimseye bir şey anlatmasın” sözlerini “Sıkıntı büyük, farkındayız” sözleriyle yanıtladı.

ENKAZDAN ÇIKARILAN DEPREMZEDE OĞLUM GÖÇÜK ALTINDA ÇIKARTAMIYORLAR

Enkazdan ikinci gün çıkarılan depremzede Babacan’ın yanına gelerek “Oğlum göçük altında. Oğlumu çıkartamıyorlar. Benim bir tane oğlum var” diyerek çocuklarının kurtarılmasını istedi.

Kılıçdaroğlu tek tek paylaştı: Gelsinler tutuklasınlarİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu tek tek paylaştı: Gelsinler tutuklasınlarAcı haberi Akşener duyurdu! İYİ Partili başkanlar depremde hayatını kaybettiİlginizi ÇekebilirAcı haberi Akşener duyurdu! İYİ Partili başkanlar depremde hayatını kaybetti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu