FOTO HABER

Adli Tıp açıkladı: Narin’in ölüm nedeni belli oldu! Gözler tırnak arası DNA sonuçlarında

Hediye Güran’a Salim’le ilişkisi olmadığını beyan etmesi üzerine yaptığı yoğun telefon görüşmeleri, cevapsız çağrılar ile karşılıklı olarak attıkları boş mesajlar soruluyor. Hediye Güran, “Cevapsız çağrılara ilişkin diyeceğim yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim’in eşi Melek ile yapmış olduğunuz görüşme olduğunu düşünüyorum. WhatsApp mesaj içeriğini ise hatırlamamaktayım” yanıtını veriyor.

SALİM’LE HABERLEŞME

Bu yanıt üzerine Hediye Güran’a “Salim’le boş mesaj üzerinden mi haberleşiyorsunuz” sorusu yöneltiliyor. Hediye Güran, “Yok öyle bir şey. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” diye karşılık veriyor.

TELEFONUNU DEĞİŞTİRMİŞ

Hediye Güran, Narin’in öldürülmesinden sonra cep telefonunu değiştirmiş. Neden değiştirdiği sorulduğunda, “Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdim. Benim cep telefonum bozuktu ve camı kırıktı. Eşim de bana cep telefonu aldı. Eski cep telefonum evde bulunmaktaydı. Eski cep telefonumu beni almaya gelen jandarmalara rızamla teslim ettim” cevabını veriyor.

KIZI ECRİN’LE ÇELİŞİYOR

Kızı Sultan Ecrin Güran annesinin evden çamaşırları alıp çıktıktan uzun bir süre sonra geldiğini anlatmış. Hediye Güran ise su dinamosunun şalterini açtığı saat 15.00’te, suyun dolduğunu söylediği 15.30’da evine gittiğini söylemişti. Bu çelişki sorulması üzerine Hediye Güran, “Kızım Sultan Ecrin karıştırmış olabilir. Ancak ben anlattığım şekilde evden önce çıktığımda çamaşırları bırakıp şalteri açtım. Sonra eve döndüm. Kısa bir süre sonra şalteri kapatmak için tekrar şalterin bulunduğu Salim Güran’ın evine yakın yere gittim” diye yanıt veriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu