YAZARLAR

18 Eylül Balık Ay tutulması: Gereksiz detaylardan özgürleşme zamanı

Ay tutulmaları, etkileri daha net ve kadersel olan tutulmalardır. Ruhumuzun derinine inmemiz gereken alanı, dolunaylara göre çok daha kuvvetli ve uzun süreli gündeme getirirler.

18 Eylül Çarşamba Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, 2025-2027 arasında önceliğimiz olacak konularla ilgili fragman mahiyetinde bir tutulma. Önümüzdeki 2 sene boyunca detaylarda kaybolmadan resmin bütününü görebilmenin, somut bakış açısına duygusallık katabilmenin önemini hatırlayacağız.

Balık burcu esnekliği ve merhameti ifade eder. 6 ay boyunca yaratıcı yönümüzü kullanabileceğimiz fırsatlarla karşılaşacağız. Hayata bakış şeklimizi dönüştürmek istiyorsak doğru zamanda olduğumuzu hissedeceğiz. İşlevini yitirmiş her duygu, ilişki ve davranışı bırakabilmenin önemli olduğu bir dönemdeyiz.

Eğitimde, ticari konularda ve aşk hayatında özellikle hava grubu burçlarının (Terazi, İkizler, Kova) şanslı olduğu bir süreç olacak.

Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının 22-29 derecelerinde önemli vurguları olanlar için de işler kolaylıkla ilerleyecek. (14-21 Eylül, 12-19 Ocak, 12-20 Mayıs doğumlular gibi)

Tutulmanın yönetici gezegenleri Neptün ve Jüpiter’in konumları iyimserliği ya da bağımlılıkları abartma eğiliminde olacağımızı gösteriyor. Kurban psikolojisine girmeden yol almaya gayret edelim.

Merkür ve Satürn’ün karşıtlığı da karar verirken gerçekçilikten kopabileceğimizi, kandırılma ihtimalini arttıran şartlar olduğunu unutmayalım. Kendi alanımızı korumakta, sınırlarımızı çizebilmekte zorlanabiliriz.

Balık burcu sularla, kimyasal maddelerle ve gizli kalmış konularla ilgilidir. Mart 2025’e kadar deniz ulaşımıyla, yağışlar ve sel baskınlarıyla, ilaç sanayisi ve uyuşturucu maddelerle ilgili ani gelişen olaylar yaşayacağız.

Ülkemizde liderlerin ve toplumda ön planda olan kişilerin beklenmedik şekilde gündeme geleceğine şahit olacağız. Türkiye haritasının Mars’ının aldığı etki de sınırlarımızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Mart 2025’e kadarki süreçte ordunun daha aktif olması gereken durumlar yaşanabilir.

Sağlıkla ilgili bel, siyatik, ayaklar ve sindirim sistemi hassasiyetleri yaşanabilir.

Bu Ay tutulması ile bize iyi gelmeyen bir alışkanlığı ya da duyguyu bırakmaya niyet edelim ve bunun için de çaba sarf edelim.

Balık Ay tutulmasından yıldan bağımsız, 11-20 Mart, 11-20 Haziran, 13-22 Eylül, 12-21 Aralık arasında doğanlar, 1960, 1978, 1996 ve 1997 doğumlular ve haritalarında 25 derece değişken burçlarda (Balık, İkizler, Başak, Yay) önemli yerleşimi olanlar daha yoğun etki alacaklar.

Hepimize akışta kolaylıkla ilerleyebileceğimiz bir tutulma olması dileğimle, sevgiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu