YAZARLAR

GlobeMeets B2B Networking Etkinliği 2. Kez Kapılarını Açıyor!

3 KAT BÜYÜDÜ

Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan ve sektörden tam not alan GlobeMeets, bu yıl kapasitesini üç kat artırdı. Etkinlik, daha geniş bir katılımcı yelpazesiyle sektörün nabzını tutacak.

50 ÜLKEDEN DMC VE 25 HAVAYOLU ŞİRKETİ KATILACAK

Sadece akredite olmuş profesyonellere açık olan etkinlikte, 50’den fazla ülkeden Destination Management Company (DMC), 10 ülkenin turizm ofisi, 25 havayolu şirketi ve havalimanı işletmecileri yer alacak. Bunun yanı sıra yurt dışından oteller, sigorta şirketleri, kruvaziyer şirketleri ve çeşitli marketplace iş ortakları, exhibitor olarak hizmetlerini tanıtacak.

1000’İ AŞKIN PROFESYONEL ALICI KATILACAK

Dünya genelinde 20 farklı ülkeden ve Türkiye’nin 37 şehrinden seçilmiş akredite seyahat acentaları, etkinliğe katılarak exhibitorlerle birebir görüşmeler yapacaklar. Bu buluşma, sektör profesyonelleri için önemli iş fırsatları yaratmayı hedefliyor.

Açılış Töreni 12 Eylül’de

Açılış törenine İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler ve İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın gibi önemli isimler katılacak. Tören, çok sayıda başkonsolos, STK başkanı ve yerli-yabancı basın mensuplarını da ağırlayacak.

Açılış Programı:

· Tarih: 12 Eylül 2024

· Saat: 09:00

· Yer: Rixos Tersane Hotel İstanbul

Bu organizasyonda yer almak, turizm sektörünün değerli temsilcilerini dinlemek ve yeni iş bağlantıları kurmak adına harika bir fırsat. Ülkemizin turizmine katkı sağlayan herkese teşekkür etmek gerekiyor, çünkü 2025 turizm sezonu için çok daha umutluyum.

Eski bir turizmci olarak (otelcilik sektörü), sektör hakkında hep şu eleştiriyi yapmışımdır: “Lütfen artık Her Şey Dahil (All-Inclusive) konseptinden vazgeçelim. Daha nitelikli turistler çekmeli ve bu turistler çarşı esnafı için de bir can suyu

olmalı.” Tabii ki çarşı esnafı da kendini geliştirmeli. Turizm camiası, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır.

Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,

TOPLU ULAŞIM VE KALABALIK ORTAMLARDA 2 KURALI LÜTFEN UNUTMAYIN! MASKE – TEMİZLİK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu