ASTROLOJİ

11 Mayıs hangi burç?

11 Mayıs Hangi Burç?

21 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasında doğanlar, Boğa burcuna ait insanlardır. Genel olarak mayıs ayının Boğa burçlarına hitap ettiğini söylemek mümkün. 11 Mayıs burcu ne sorusuna yanıt verdikten sonra yükselen burç konusuna geçmekte fayda var.

11 Mayıs Yükseleni Ne?

Kişinin yükselen burcu, öncelikli motivasyonlarını ve dışarıdan görünüşünü gösterir. Hayatla yüzleşme tarzınız hakkında bilgi sahibi olmak için yükselen burcunuzu hesaplayabilirsiniz. Böylelikle 11 Mayıs burcu yorumu ile birlikte yükselen burcununuzun analizine de göz atabilirsiniz.

11 Mayıs Burcu Özellikleri Ne?

11 Mayıs burcu özellikleri konuşulurken en fazla sözü edilen özellik, bu burçların yemeye düşkünlüğüdür. Astrolojide mutfakla arası en iyi olan burçlardan biri olan Boğalar, iyi birer aşçı ve gurme adayıdır. Risk almaktan mümkün olduğunca kaçınan bu insanlar, güven verici yapısıyla insan ilişkilerinde başarılı bir profil çizer.

11 Mayıs Burcu Erkeği Özellikleri Nasıl?

Dışadönük ve konuşkan 11 Mayıs burcu erkeği istikrarlı yapısıyla gözleri üzerine çeker. Bu burca sahip erkekler, çalışkan ve sorumluluk sahibidir. Bu istikrar, burca mensup erkeklerin ilişkilerinde de görülür. Bir Boğa erkeği bağlandığı kadından kolay kolay vazgeçmez. Aşktaki bağlılıkları zaman zaman üzülmelerine neden olabilir.

11 Mayıs Burcu Kadını Özellikleri Nasıl?

11 Mayıs burcu kadını için en dikkat çekici özellik, lükse ve şıklığa verdikleri önemdir. Bu burca ait kadınlar iyi giyinmeyi ve süslenmeyi bilir. Üstelik bu burcun kadınlarında yaşadıkları alanı güzelleştirme yeteneği de vardır. Yemek yemeyi ve pişirmeyi seven Boğa kadınları, aşkta sadakatiyle ön plana çıkar.

11 Mayıs’ta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimler?

Sizin için 11 Mayıs’ta doğan Türk ünlüler ve futbolcular listesi oluşturduk;

  • Sait Faik Abasıyanık
  • İlker Kaleli
  • Nihat Hatipoğlu
  • Ece Erken

11 Mayıs’ta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimler?

11 Mayıs’ta doğan yabancı ünlüler ve futbolcular ise şunlar;

  • Cory Monteith
  • Blac Chyna
  • Shira Haas
  • Lana Condor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu