ASTROLOJİ

8 Ocak hangi burç?

Bu tarihte doğan kişiler 8 Ocak burcu ne konusunda araştırma yaptıklarında 8 Ocak’ta doğan kişilerin Zodyak burçlarının onuncusu olan Oğlak burcuna dahil olduğunu göreceklerdir. Element olarak toprak elementine dahillerdir ve yönetici gezegenleri Satürn’dür. 8 Ocak doğumlu kişilerin uğurlu günü cumartesi ve uğurlu renkleri de genellikle koyu yeşil veya kahverengidir.

8 Ocak burcu kadını ve 8 Ocak burcu erkeği olarak ele almak doğru olacaktır.

8 Ocak burcu özellikleri konusuna değindiğimizde genellikle liderlik vasfı ağır basan sorumluluk sahibi bireylerle karşılaşırız. Olumlu yönlerinde ağırlıklı olarak çalışkanlıkları ve ailelerine düşkünlükleri varken olumsuz yönlerinde ise mesafeli insanlar olmaları ve sabit fikirli olmaları gelebilir.

8 Ocak Burcu Erkeği Özellikleri

Oğlak burcu erkekleri genellikle tutarlı, güvenilir ve disiplinli kişilikleriyle tanınırlar.

  • Oğlak erkekleri bazen duygusal olarak kapalı ve zorluklarla başa çıkmakta zorlanabilirler. Bu nedenle, yakın ilişkilerinde bazen duygusal olarak desteklenmeye ihtiyaç duyabilirler.
  • Başarılı olmak için ellerinden gelenin de fazlasını yapmaya her zaman açık olan Oğlak burcu erkekleri bu yolda genellikle zorlu görevlerde başarılı olan kişilerdir.
  • Oğlak burcu erkekleri ciddi, soğukkanlı insanlardır. Çoğu zaman kendilerine güvenirler ve kendilerine güçlü bir dış görünüm verirler.

8 Ocak Burcu Kadını Özellikleri

Oğlak burcu erkekleri genellikle tutarlı, güvenilir ve disiplinli kişilikleriyle tanınırlar.

  • Oğlak burcu kadınları sınırlarını iyi belirler ve hayır demeyi bilirler. Kendi önceliklerine uygun olmayan şeyleri yapmayı reddederler.
  • Ailelerine büyük sevgi ile bağlı olan Oğlak burcu kadınları, geleneksel değerlerine de saygılı kişilerdir. Bütün bunlar bir araya geldiğinde çoğu zaman iyi birer anne profili oldukları da söylenebilir.
  • Oğlak kadınları bağımsızlıklarına düşkündür ve kesinlikle belirli kalıplar altında istenmediği sürece tutulmazlar. Bu sebepten doğru bildiğinden şaşmamaya meyilli insanlardır.

8 Ocak Yükseleni Nedir?

Yükselen burcu doğum saatiyle alakalı olduğundan 8 Ocak doğumlu iki kişinin yükselen burçları farklı olabilmektedir.

8 Ocak’ta Doğan Ünlüler Kimlerdir?

8 Ocak’ta doğan Türk ünlü ve futbolcu isimler arasında Özdemir Birsel, Vatan Şaşmaz, Metin Göktepe, Seda Türkmen, Şansal Büyüka, Gökhan Gedikali gibi isimler bulunmaktadır.

8 Ocak’ta doğan yabancı ünlü ve futbolcu isimler arasında ise Elvis Presley, William Hartnell, Paul Clement, Stipe Pletikosa, Adrian Alvarez ve Noah Cyrus bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu