SON DAKİKA

Kartal'ın iki mahallesinde altyapı çalışması başlatıldı

Kartal’ın iki mahallesinde altyapı çalışması başlatıldı – Merkez Haber <!– window.Criteo = window.Criteo || {}; window.Criteo.events = window.Criteo.events || []; –> <!—-> <!—->

<!– function callAdblock(zoneid,width,height){ var el = document.getElementById(‘crt-‘+zoneid); el.style.width=width+”px”;el.style.height=height+”px”; Criteo.events.push(function(){Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({‘zoneid’: zoneid, ‘containerid’: ‘crt-‘+zoneid});}); window.addEventListener(“message”, function (e){ if(e.origin == (location.protocol==’https:’?’https://’:’http://’) + ‘cas.criteo.com’ && e.data == ‘passback-‘+zoneid) document.getElementById(‘crt-‘+zoneid).style.display = “none”; else return; }, false); } callAdblock(1049548,160,600); –>

Kartal'ın iki mahallesinde altyapı çalışması başlatıldı Kartal'ın iki mahallesinde altyapı çalışması başlatıldı

Kartal’ın iki mahallesinde altyapı çalışması başlatıldı

İSTANBUL, (DHA)- Kartal Belediyesi ile İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) koordinasyonu ile Kartal’da altyapı çalışması başlatıldı. Yapılacak çalışmalar ile Cumhuriyet ve Hürriyet Mahalle’lerindeki altyapı sorununun çözüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Bölgedeki  20 sokak ve 2 caddeyi kapsayan çalışma ile toplam 6 bin metre uzunluğunda atık su ve 4 bin metre uzunluğunda yağmur suyu altyapısı döşenecek. Yapılan çalışmalar ile hem birbirine karışan atık ve yağmur suyu kanalları ayrıştırılırken, hem de yeni atık su ve yağmur suyu altyapısı inşa edileceği açıklandı.

ANİ SU BASKINI VE TAŞMA SORUNLARININ ORTADAN KALKMASI HEDEFLENİYOR

Kartal’ın diğer mahallelerine göre yer yer eğimi fazla bölgelere sahip olan mahallede yapılan çalışmanın, yaz aylarına kadar bitirilmesi hedefleniyor. Altyapı çalışmalarıyla birlikte şiddetli ve yoğun yağışlarda ani su baskını ile taşma sorunları da ortadan kalkması amaçlanıyor. Bölgede yapılan yoğun çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İSKİ yetkilileri ve Kartal Belediyesi teknik ekibinden projeyle ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Başkan Yüksel, inceleme sırasında bölge esnafını da ziyaret ederek altyapı çalışması ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi’nin bir kısmını ilgilendiren alt yapı çalışması ile ani su baskını ve taşkınların önüne geçmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Yüksel, İSKİ ile koordineli olarak Kartal’da bu yaz boyunca altyapı yatırımlarına devam edeceklerini vurguladı.

<!—->

{$ item.Title $}

{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ item.Title $}

{$ photo.Metadata.Title $}

<!–

–>

{$ photo.Metadata.Title $}

<!—->

0%Ana Sayfaya Yönleniyorsunuz…

Demirören Tv Holding A.Ş. – CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company.
All Rights Reserved.

LG

MD

SM

XS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu