SON DAKİKA

6. Etnospor Kültür Festivali başladı! Bilal Erdoğan’dan açılış konuşması…

6. Etnospor Kültür Festivali başladı Bilal Erdoğandan açılış konuşması...
expand

Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun bu yıl altıncısını düzenlediği Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Dört gün sürecek etkinlik, İstanbul Atatürk Havalimanı‘nda ziyaretçilere kapılarını açtı. Ziyaretçiler, tüm etkinliklere ücretsiz olarak katılım gösteriyor.

Açılışa özel konuşma yapan Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, “Geleceğimizi güzelleştirmek elimizde. Köklerimizden aldığımız ilham, geleneklerimizden aldığımız zenginlik, bizlere güçlü ve aydınlık ayrındalar vadediyor.

Burada oynadığınız oyunları, izlediğiniz sporları asla unutmayın. Öğrendiğiniz oyunları okullarınızda ve sokaklarınızda güvenli bir şekilde arkadaşlarınızla oynamalısınız. Göreceksiniz ki eğlenirken birçok şey de öğrenmiş olacaksınız. Bunların temelinde de saygı, dayanışma ve neşe dolu doyasıya eğleneceğiniz bir festival olmasını bekliyorum. Genç kardeşlerim enerjinizin ne kadar güzel olduğunu biliyorum. Enerjinizi ve vaktinizi değerlendireceğiniz birçok oyun içeriği mevcut. Burada edindiğiniz tecrübeyi hayatınız boyunca icra edin, unutmayın. Göreceksiniz ki fiziksel olduğu kadar analitik düşünme becerileriniz de artacaktır.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu