ASTROLOJİ

3 Mayıs hangi burç?

3 Mayıs Burcu Ne?

Güneşin 12 eşit parçaya bölünmesi ve bu çizgideki hareketlerini gösteren çizelge “Zodyak” olarak bilinir. Kişinin burcu, doğumuyla birlikte güneşin bulunduğu bölgeye ait olacak şekilde belirlenir. Burçların belirlenmesinde ise güneşin dünya tarafından gözlemlenen hareketleri etkilidir. Bu esasa göre 3 Mayıs Boğa burcu olarak kabul edilir.

3 Mayıs Yükseleni Nedir?

3 Mayıs yükseleni nedir sorusu da arama motorlarında sıklıkla aratılmakta. Güneş burcu ile yükselen burç karıştırılsa da farklı kavramlardır. Doğduğumuz anda Güneş burcunun hangi takım yıldızında ilerlediği bilgisi, bize asıl burcumuzu verir. Doğduğumuz anda yükselen ufuk çizgisiyle oluşan takım yıldızı ise yükselen burcu gösterir. Yükselen burcunuza ulaşmak istiyorsanız doğduğunuz saati bilmeniz yeterlidir.

3 Mayıs Burcu Özellikleri Neler?

Boğa burcunun estetik anlayışı, 3 Mayıs burcu özellikleri arasında en öne çıkandır. Sanat, estetik ve yemek yapmak gibi konular, Boğa burcunun en sevdikleri arasındadır. Boğa burcu lüksü sever bu da görünüşünü önemsemesine neden olur. Sadık, azimli, dürüst ve sabırlı olan burçların keyfine düşkünlüğü de öne çıkar.

Boğa Burcu Erkeği Özellikleri Neler?

3 Mayıs burcu erkeği için sadakat ön plana çıkar. Bu da bu burca mensup erkeklerin zaman zaman bağımlı olmasına neden olur. Bu burcun erkekleri her ne kadar dışarıdan soğuk görünse de sadakatleri ön plandadır. Boğalar için bir kez sevilen kişiden kopmak çok zordur. Bunun yanı sıra Boğa erkeklerinin sabit fikirliliği vardır. Bu da zaman zaman tartışmaya neden olabilir.

Boğa Burcu Kadını Özellikleri Neler?

3 Mayıs burcu kadını romantik yapısıyla dikkat çeker. Konu gönül ilişkileri olduğunda bu burcun kadınlarının sadık, romantik ve yaratıcı olduğunu söylemek mümkün. Üstelik bu burca sahip kadınlar, dış görünüşlerine her şeyden çok önem verir. Bir Boğa kadını için lüks ve şıklık ön plandadır. Zaman zaman mükemmeliyetçi yapıya sahip Boğa kadınları, birlikte olduğu erkeği kendinden itebilir.

3 Mayıs’ta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

3 Mayıs’ta doğan Türk ünlüler ve futbolcular;

  • Nilay Deniz
  • Ayçin İnci
  • Burak Sarımola
  • Gülhan Tekin

3 Mayıs’ta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

İşte 3 Mayıs’ta doğan yabancı ünlüler ve futbolcular;

  • Mary Hopkin
  • James Brown
  • Wang Yan
  • Golda Meir

3 Mayıs Burcu Yorumu Nasıl?

3 Mayıs burcu yorumu ve analizleri de genellikle bu burcun özellikleri üzerinedir. Her gün gökyüzünün durumu ve astrolojik göstergeler güncellenir. Bu da o burcun yorumunu belirler. Güneş burcunuzun günlük yorumunu okuyarak o gün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Güneş burcunun yanı sıra yükselen burç da günlük, haftalık ve aylık bazda yorumları belirler. Burç yorumu okurken güneş burcunun yanı sıra yükselen burcun yorumunu okumak gerekir. Böylece astrolojik göstergeleri rehber olarak almak avantaj getirir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu