ASTROLOJİ

19 Şubat burcu yükseleni ve özellikleri

Takımyıldızlarının genel adı olan burçlara ilgi günümüzde büyüktür. Astrolojinin önemli bir kısmını oluşturan burçlar günlük ya da haftalık olarak yorumlanır. Gelecek hakkında ufak bilgilendirmelere yaptıklarından dolayı çoğu kişi astrolojiye ilgi duymaktadır. 19 Şubat hangi burç, 19 Şubat burcu ne, 19 Şubat burcu özellikleri, 19 Şubat burcu erkeği, 19 Şubat burcu kadını, 19 Şubat burcu yorumu, 19 Şubat yükseleni nedir, 19 Şubat’ta doğan Türk ünlüler ve futbolcular, 19 Şubat’ta doğan yabancı ünlüler ve futbolcular kimlerdir? İşte, 19 Şubat ile ilgili burç yorumları.

19 Şubat Hangi Burç?

19 Şubat’ta doğanlar kova burcuna mensuptur. Kova burcu iki gezegen tarafından yönetilmektedir. Bu gezegenler Satürn ve Uranüs’tür.

19 Şubat Burcu Ne?

19 Şubat kova burcunu içine almaktadır. Öyle ki kova burcunu içine alan son gündür. 19 Şubat’tan sonra balık burcuna geçilmektedir.

19 Şubat Burcu Özellikleri

19 Şubat’ta doğan kovalar dinamik ve canlı yapısıyla kendini her ortamda belli etmektedir. Neşesiyle insanları kendine hayran bırakmakta, samimiyetiyle büyülemektedir. Samimiyetinin temeli güvene dayanır. Güvenmediği kimseye samimi yaklaşmaz. Son derece arkadaş canlısı olduğundan çevresinde pek çok kişi yer alır. Kova burçları çizim ve el işi konularında inanılmaz yeteneklidir. Yaratıcı yönlerini belirli alanlarda kullanmayı iyi bilirler. Ayrıca çok yardımseverlerdir. Elinden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışırlar. Kolay kolay kin duymazlar. Herkesi olduğu gibi kabul ederler, değiştirmeye çalışmazlar. Ancak çevresinde de en az kendi kadar birikimli insanların toplanmasını isterler. Bağımsızlıklarına çok düşkündürler. Kova burcu kadar özgürlüğüne düşkün başka bir burç yoktur.

19 Şubat Burcu Erkeği

19 Şubat kova erkeği tarafsız bir bakış açısına sahiptir. Olayları olduğu gibi değerlendirir. Son derece zekidirler ve analitik düşünme yetenekleri gelişmiştir. Bu yüksek düşünme kabiliyeti nedeniyle ortaya eşsiz eserler çıkarabilirler. Her zaman geleceği düşünürler. Sizi yarını düşünürken onlar çoktan beş yıllık bir plan yapmıştır. Son derece sosyal olan kova erkekleri aynı zamanda da evcimendirler. Kendisinden sonra ailesine oldukça önem verir. Normlarla arası iyi değildir. Normları özgürlük ihlali olarak görür. Özgürlüğünden asla ödün vermek istemez. Geleneksel düşünce yapılarına karşı durur. Yeniliği ve gelişimi savunur. Sabit fikirli ve inatçı yönleri olumsuz özellikleri olarak öne çıksa da sabit fikirli yapıları sayesinde pek çok başarıyla imza atmışlardır. Dengeli kişilik yapısına sahip olsalar da zaman zaman aşırılığa kaçan davranışlar sergileyebilir.

19 Şubat Burcu Kadını

19 Şubat tarihinde doğan kova kadınları isyankâr bir kişiliğe sahiptir. Bu sebeple zaman zaman başı belaya girebilir. Özgürlükleri en değer verdiği konudur. Kısıtlamaya gelemezler. Kova burcu kadının sevdiği işle ilgilenmesi son derece önemlidir. Ne kadar fazla kazanırsa kazansın eğer sevmediği işi yapıyorsa başarısızlığa düşer. Oldukça anlayışlı olan kova kadını cömert ve fedakâr bir yapıya sahiptir.

19 Şubat Burcu Yorumu

Kova burçları özgürlüğün, mantığın ve yaratıcılığın burcudur. Özgürlüklerinden asla taviz vermezler. Kova burcunun ilkesi yeniliktir. Kalıplaşmış düşüncelerin dışında yaşamlarını sürdürürler. Marjinallerdir. Ayrıca oldukça yardımsever ve özverili yapıları vardır. Dünyadaki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isterler. Kararlarını belirli planlar dâhilinde verir. Geleceğe yönelik planlar yapmayı severler.

19 Şubat Yükseleni Nedir?

19 Şubat’ta doğan bir kişinin yükselenini hesaplayabilmesi için doğduğu saati ayrıntılı olarak bilmesi gerekmektedir. Çünkü dakikalar dahi yükselen burç üzerinde etkili olabilmektedir.

19 Şubat’ta Doğan Türk Ünlüler Ve Futbolcular

  • Yönetmen Vecdi Sayar
  • Oyuncu Belkıs Dilligil

19 Şubat’ta Doğan Yabancı Ünlüler Ve Futbolcular

  • Oyuncu Millie Bobby Brown
  • Oyuncu Benicio Del Toro
  • Oyuncu Jeff Daniels
  • Amerikalı yazar Carson McCullers
  • Bulgar futbolcu Georgi Milanov
  • Güney Koreli futbolcu Lee Kang-in

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu