ASTROLOJİ

13 Aralık hangi burç?

21 Kasım 23:59’da başlayıp 20 Aralık 23:59’da son bulan Zodyak burcu yay burcudur. 13 Aralık doğumlu kişiler hangi burç olduklarını merak edip 13 Aralık ne burcu, 13 Aralık hangi burç diye arama yaptıklarında yay burcuna dahil olduklarını görmektedir. Yay burcu Zodyak elementlerinden ateş elementine dahildir ve Zodyak dörtlüsü ise değişkendir. Yay burcunun kişiliğini en iyi temsil eden ve ona uğur getiren renk ise mordur. Yay burcunun uğurlu taşı ise ametist taşıdır. Yay burcu olan kişiler bu taştan diğerlerine nazaran daha farklı bir enerji alabilmektedir. 13 Aralık burcu yorumu yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesi Yay burcunun belirli uğurlarıdır. Yay burcunun hayvanı sembolünden de yola çıkılarak tahmin edileceği gibi attır. Bununla beraber Yay burcunun favori kokuları arasında menekşe kokusu yer almaktadır.

Yay Burcu Özellikleri

Zodyak burçlarından 9. burç olan yay burcunun diğer burçlar arasında kendini kolayca belli edecek ve tanınacak özellikleri vardır. Bu sebeple 13 Aralık burcu özellikleri arasında oldukça spesifik özellikler bulunmaktadır.

13 Aralık Burcu Kadını

13 Aralık burcu kadını, burç takvimine göre Yay burcu kadınıdır. İşte genel olarak Yay burcu kadınlarının özellikleri:

13 Aralık Burcu Erkeği

13 Aralık burcu erkeği, burç takvimine göre Yay burcu erkeğidir. İşte genel olarak Yay burcu erkeklerinin özellikleri:

13 Aralık Burcu Yükseleni

13 Aralık burcunun yükseleni, doğum saati ve doğum yerine bağlı olarak değişir. Yükselen burç, doğum anında yükselen burcunuzdur ve kişilik özelliklerinizi, dış görünümünüzü ve davranış tarzınızı etkileyebilir.

Doğru bir yükselen burç belirlemek için doğum tarihi, doğum saati ve doğum yerinin tam ve doğru bilgilerini gerektirir. Bu bilgilere dayanarak bir astroloji uzmanı, yükselen burcunuzu belirleyebilir. Yükselen burç, doğum haritasının ilk evini temsil eder ve kişisel özelliklerinizi daha ayrıntılı bir şekilde analiz etmeye yardımcı olabilir.

13 Aralık Doğumlu Ünlüler

Türkan Saylan, Emre Aşık, Bahar Mert, Okan Yalabık, Tülin Şahin 13 Aralık doğumlu Türk ünlü ve futbolcu isimler arasındadır.

Christopher Plummer, Steve Buscemi, Damien Comolli, Amy Lee, Santi Gonzalez ve Taylor Swift 13 Aralık’ta doğan yabancı ünlü ve futbolcular arasındadır.

Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu