SON DAKİKA

Video Haber | Trump’tan ‘Darbe’ iması: ”Sahtekar Biden’ı resmen yendik!”

KAYNAKMert Can Gülmez | CNN TÜRK

”SIRADA BECERİKSİZ BAŞKAN YARDIMCISI VAR”

Trump,  “Bildiğiniz gibi beş gün önce Amerika Birleşik Devletleri tarihinin en kötü başkanı olan sahtekar Joe Biden’ı resmen yendik. Şimdi yenmemiz gereken yeni bir adayımız var, Amerikan tarihinin en beceriksiz, en sevilmeyen ve en uç sol başkan yardımcısı.” dedi.

“DEMOKRAT PARTİ BIDEN’A DARBE YAPTI”

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni rakibi Kamala Harris’e karşı tonunu daha da sertleştiriyor. Trump, Amerika Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesini darbe olarak niteledi;

“Onu yendik. Fena halde yendik. Herkes ona gidiyordu, diyorlardı ki, bu adamı yenemezsin. Seni istemiyoruz. Yarıştan çekil, kaybedeceksin. Yerine başka birini istiyoruz. Bu şekilde yürümez. Bu gerçekten Demokratlar tarafından yapılmış bir darbeydi. Bu bir darbeydi. Başka bir şey değil.”

“DEMOKRASİ UĞRUNA KURŞUN YEDİM”

Trump, rakibi Kamala Harris’i radikal solcu olmakla eleştirdi;

“Eğer o gelirse, sahip olduğu tüm o korkunç orijinal düşüncelere geri dönecek. Anayasamızı ve tüm din özgürlüğümüzü parçalamak için Yüksek Mahkeme’ye sıkı Marksistler atayacak. Bunun olmasını istemiyoruz, değil mi?”

Trump, kendisine yönelik suikast girişimiyle ilgili de Demokratları hedef aldı;

“Yasaları ve anayasayı yazıldığı gibi savunmaları için yaklaşık 300 yargıç atadım. Bu yasayı, bu anayasayı savundum. Sonra diyorlar ki, o demokrasiden yana değil. Ben demokrasi için kurşun yedim. O yemedi. Ve belki de onların söylemleri yüzünden yedim, kim bilir?”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu