TÜRKİYE

Video Haber | İşte hastane raporu! Tülin Güran’a neden otopsi yapılmadı?

KAYNAKCNN TÜRK

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından, 15 yıl önce ölen ablası Tülin Güran’ın ölümü gündeme gelmişti. Tülin’in ölüm nedeni hastane raporuyla belli oldu.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan, Narin Güran’ın ablası Tülin Güran’ın merdivenden düşüp öldüğü iddia edilmişti. O iddiaların ardından 2009 yılında 5 yaşındayken hayatını kaybeden bedensel engelli Tülin’in de şüpheli bir şekilde öldüğü günlerce konuşuldu. Savcılık şüpheli ölüm iddialarına yanıt bulmak için harekete geçti.

Tülin Güran’ın ölümüne ilişkin savcılık, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne bir yazı yazarak, yaşamını yitirmesiyle ilgili tüm belge ve dosyaları talep etti. Tülin Güran’ın neden öldüğünü hastane raporu ortaya çıkardı.

Rapora göre engelli olan Tülin, rahatsızlanınca Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Zatürre teşhisiyle tedavi görürken hayatını kaybetti. Rapora göre, ölümünde herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu yoktu. Ayrıca ölüm raporunda Tülin Güran’ın tedavi sürecinde hayatını kaybettiği için otopsi yapılmadığına da yer verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu