TÜRKİYE

Video Haber | FETÖ’de liderlik savaşı başladı!

KAYNAKCNN TÜRK

ÖZCAN İLE AYMAZ ARASINDA ELEBAŞI KAVGASI BAŞLADI

FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü sonrası örgütte liderlik savaşı başladı. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ’nün yeni elebaşı olma konusunda örgütün sözde ABD ayağının başındaki Mustafa Özcan ve Avrupa yapılanmasını yöneten Abdullah Aymaz’ın isimleri ön plana çıkıyor.

Özcan, Gülen’in Pensilvanya’daki çiftliğinde yanında yer alan isimdi. Ayrıca örgütün parasını da Cevdet Türkyolu ile kontrol eden isim konumunda olan Özcan, ölümüne kadar Gülen’in tüm işlerini Türkyolu ile birlikte idare etti.

ÖRGÜTÜN SÖZDE ABD SORUMLUSU ÖZCAN EN GÜÇLÜ ADAY

Örgütte Özcan’ı destekleyenler arasında örgütün karakutusu Türkyolu, “kasa” olarak bilinen İsmet Aksoy, Özcan’ın Kaynak Holding’i devrettiği Naci Tosun, Muhammed Çetin, Zaman Gazetesi eski genel yayın yönetmeni ve sözde yeni Ahi heyeti mensubu Ekrem Dumanlı ve Türkyolu’nun bacanağı Adem Kalaç bulunuyor.

Özcan’a yakınlığıyla bilinen bu isimlerin tamamı FETÖ’nün yeni sözde icra heyetine seçildi. Aynı zamanda Özcan’ın sevk ve idare ettiği birimler, heyetin şekillenmesinde de büyük önem oluşturuyor.

ÖRGÜTÜN SÖZDE ALMANYA SORUMLUSU ADAYLAR ARASINDA

Örgütün sözde Almanya ayağını yöneten ve FETÖ’nün yeni elebaşı olmak isteyen Abdullah Aymaz da Avrupa bölgesinin en güçlü isimleri arasında. Ayrıca yeni sözde icra heyetine seçilenler arasında yer alıyor.

Aymaz’ı destekleyenler içerisinde Mustafa Yeşil, Ali Ursavaş, Talip Büyük, İsmail Cingöz, Hüseyin Karakuş ve Bilal Karaduman var. Örgütün yeni sözde icra heyetinde ise bu isimlerden yalnızca Talip Büyük bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre, sözde icra heyetine seçilen Büyük, İngiltere’de örgütün parası ile fon ve emlak piyasasında çalışıyor. Örgütte, Karakuş Almanya, Karaduman da İngiltere imamı olarak görev alıyor.

FETÖ terör örgütünün güncel sözde icra heyetinde bulunan diğer isimler ise Barbaros Kocakurt, Şerif Ali Tekalan ve Mehmet Yavuzlar olarak göze çarpıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu