TÜRKİYE

Türkiye İtalya maçı TRT 1 CANLI İZLE ! Türkiye İtalya MAÇI İZLE! Filenin Sultanları yarı final maçı canlı yayın linki ve CANLI YAYIN anlatımı! (Paris 2024 Olimpiyat Oyunları izle)

Türkiye İtalya maçı TRT 1 CANLI İZLE Türkiye İtalya MAÇI İZLE Filenin Sultanları yarı final maçı canlı yayın linki ve CANLI YAYIN anlatımı (Paris 2024 Olimpiyat Oyunları izle)
expand

KAYNAKCnnturk.com

Türkiye İtalya maçı canlı anlatım! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları yarı finale kaldı. Türkiye İtalya maçı canlı yayın bilgileri haberimizde…  İtalya’ya gruplarda 3-0 kaybeden Sultanlar rövanş için sahaya çıkıyor. Filenin Sultanları maçı kazandığı takdirde finale yükselecek ve madalyayı garantileyecek. Filenin Sultanları grubunda 2 galibiyet 1 mağlubiyet almıştı ve çeyrek finale 2. olarak yükselmişti. Çeyrek finalde olimpiyat madalya sıralamasında zirvede olan Çin’i 3-2 yenen Filenin Sultanları tarihinde ilk kez yarı finale yükselmişti. İtalya ile mücadele edecek olan Filenin Sultanları voleybol maçı ile ilgili bilgiler haberimizde…

Türkiye İtalya maçı hangi kanaldan izleniyor ?

Fransa’nın başkenti Paris’te oynanacak olan Türkiye İtalya maçı TSİ 21.00’de başlıyor. TRT 1 ekranlarından Türkiye İtalya maçını canlı izleyebilirsiniz.

Ayrıca haberimizde Türkiye İtalya voleybol canlı anlatımını bulabilirsiniz.

Türkiye İtalya maçı TRT 1 CANLI İZLE Türkiye İtalya MAÇI İZLE Filenin Sultanları yarı final maçı canlı yayın linki ve CANLI YAYIN anlatımı (Paris 2024 Olimpiyat Oyunları izle)

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (TABİİ CANLI İZLE)

Daniele Santarelli: Madalya ile dönmek istiyorum

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın çeyrek finalinde Çin’i 3-2 yenerek yarı finale yükseldikleri maça ilişkin, “Türkiye’ye madalyayla dönmek istiyorum” dedi. Galibiyetle Türk halkı için özel bir şey yaptıklarını dile getiren Santarelli, şu ifadeleri kullandı: “Buraya madalya almak için geldik ve bu bizim için büyük bir rüya. Bu yolda çok daha iyi oynamak istiyoruz. Bu ülke için çok özel bir şey yapmak istiyorum. Bizi desteklediklerini hissedebiliyorum. Aslında bu spor ama Türkiye’de bunun spordan fazlası olduğunu biliyorum.”

Filenin Sultanları’nın ilk 6’sı belli oldu

Elif Şahin
Eda Erdem
Ebrar Karakurt
Hande Baladın
Zehra Güneş
Melissa Vargas
Gizem Örge

ANLIK SKOR TAKİBİ (TÜRKİYE İTALYA MAÇI CANLI İZLE)
Türkiye 22 – 25  İtalya 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu