SON DAKİKA

TransAnatolia  Mersin’den başlayıp Van’da sona erecek 

TransAnatolia  Mersin’den başlayıp Van’da sona erecek
expand

KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

Türkiye’nin güneyinden başlayıp doğusuna kadar uzanarak eşsiz bir rota sunan TransAnatolia 2024 için geri sayım başladı. 31 Ağustos-7 Eylül 2024 tarihleri arasında 14. kez düzenlenecek olan yarışta, katılımcıları zorlu ve heyecan dolu bir rota bekliyor.

31 Ağustos’ta Mersin’den start alacak yarış, Niğde, Konya, Kayseri, Yozgat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis il sınırlarından geçerek 7 Eylül’de Van’da son bulacak.

TransAnatolia  Mersin’den başlayıp Van’da sona erecek

Akdeniz Bölgesi’nde yer alan liman kenti ve Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı konumundaki Mersin’den start alacak TransAnatolia’da yarışcılar, Türkiye’nin doğal, kültürel ve tarihi güzellikleriyle dolu bir yolculuğa çıkacak. Yarışçıları, bu yıl da Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kadim topraklarında çok keyifli anılar bekliyor.

TransAnatolia finişinde ise yarışçılar Van’ın eşsiz güzellikleri ile buluşacak.Motorsporları dünyasında aktif olarak yer alan fabrika takımlarından Yamaha, Sherco ve Aprilia takımları da TranAnatolia 2024’te yerlerini alacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu