SON DAKİKA

Trabzonspor’un yıldızı Dragus’un eşine bakın! Uğruna anne ve babasına rest çekmişti! ‘KİM DER Kİ 2 ÇOCUK ANNESİ!’

Bir dönem zor bir süreçten geçen ünlü çift sosyal medyada gündem olmuştu. Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Denis Dragus Nisan ayında ailesiyle olan sorunları nedeniyle çok konuşulmuştu.

Dragus kızı Gloria’nın vaftiz törenine aile bireylerini çağırmama kararı almıştı. Bu da ünlü futbolcunun babası ve annesiyle arasının daha çok bozulmasına yol açmıştı.

Anne ve babasının sosyal medyadan sert açıklamalar yapması üzerine Dragus, “Skandallardan her zaman kaçındım ve bu nedenle ailemle olan ilişkimi kamuya açık bir şekilde ele almak istemedim. Futbola, aileye, çocuğa odaklanmayı tercih ediyorum.” açıklamasında bulunmuş ve “Annem ve babam sürekli skandalı körüklediler, kapanmaya devam eden yaraları kaşıdılar, hakaret ettiler, tehdit ettiler, çirkin mesajlar attılar, onlardan uygunsuz sözler duydum” diyerek yaşadığı duruma tepki göstermişti.

Açıklamasında “Ben ve Vannessa her şeyi bir kenara bırakmayı defalarca denedik ama her seferinde sorunlar aynı yoğunlukla yeniden ortaya çıktı” ifadelerini kullanan Dragus’un “Bu kararı veren ve ailemle görüşmeme kararını alan benim. Vanessa’nın etkisi yok. O tam tersine beni her zaman ailemle konuşmam konusunda teşvik etti ama şu anda sadece futbola ve aileme odaklanmayı tercih ediyorum” sözleri dikkat çekmişti. Dragus anne ve babasına olan tepkisini şu sözlerle noktalamıştı:

“Bebeği umursamadığını söylediğinde, sirk düzenlediğinde, Vanessa hakkında bu kadar kötü konuştuğunda, ona zorbalık yaptığında, karımın kalbini terörize ettiğinde ve hakkımda bir dizi yalan söylerken beni sevdiğini söyleyemezsiniz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu