SON DAKİKA

Trabzonspor’un genç forveti Enis Destan gol krallığını hedefliyor!

Enis Destan, A Milli Futbol Takımı’nın güzel bir turnuva geçirdiğini belirterek, “Son Hollanda maçında istemediğimiz bir sonuç aldık. Turnuvada favori takımlardan biriydik. ‘Türkiye geliyor’u bize yaşattılar. Abilerimize teşekkür ediyoruz. Bence gayet güzel geçti turnuva. Türk milleti de kenetlendiği için çok güzel atmosfer oldu. Tüylerimiz diken diken oldu, her golde sevinçler yaşadık. İleride inşallah daha güzel yerlerde olacağız.” diye konuştu.

Ümit Milli takım forması giyen oyuncu, “Önümüzde dünya, Avrupa şampiyonları yine var. Bunlara hazırlandığımızda iyi şeyler yapabiliriz. Bunu da herkese hissettirdik. Her futbolcunun hayali A Milli Takım’da oynamak, gol krallığı yaşamak. Ben de bunları hedefliyorum. İnşallah çok çalışıp orada olmaya çalışacağım.” dedi.

Enis Destan, milli takımda bir santrfor sorunu yaşandığını düşünmediğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Bazen hocanın değişik taktikleri oluyor, kendine göre düşündüğü taktikler oluyor. Bunu da gördük, çok güzel taktikler ortaya koydu, çeyrek final oynadık. Ben, Bertuğ, Erencan, Poyraz, Semih gibi gelecek vadeden oyuncular da var. Bizim de çalışmamız lazım. Özel bireysel antrenmanlar yapmamız lazım. Böyle devam etmeliyiz, orayı hepimiz hak ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte orada olacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu