MAGAZİN

Taş Kağıt Makas 19. bölüm izle tek parça! Taş Kağıt Makas final bölümü full izle! Taş Kağıt Makas son bölüm izle!

Taş Kağıt Makas 19. bölüm izle tek parça Taş Kağıt Makas final bölümü full izle Taş Kağıt Makas son bölüm izle
expand

KAYNAKCnnturk.com

Taş Kağıt Makas dizisi final bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” final bölümü ile 16 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana geldi. İşte Taş Kağıt Makas son bölüm izle bilgileri…

Taş Kağıt Makas izle

Harun Yakar’ın Adem’i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut’un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar’dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar.

Bünyamin Emirkıran’ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar’da dengelerin yeniden kurulmasına neden olur. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir’i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu