TÜRKİYE

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Güran’dan 19. günde acı haber! Amcasının aracı ilk kez görüntülendi

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Gürandan 19. günde acı haber Amcasının aracı ilk kez görüntülendi
expand

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yerlikaya “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“AİLE AMCADAN ŞÜPHELENMİYOR”

Narin’in DNA örneklerine rastlanan tutuklu amca Salim Güran’a ait o araç ise ilk kez görüntülenirken, amca Güran’ın avukatı Seda Toğrul da Milliyet’ten Eren Koca‘ya konuştu.

Akaryakıt istasyonu çalışanın verdiği öne sürülen ifade ile anne ve amca arasında ilişki iddialarını yalanlayan Toğrul, “Salim Bey’i cezaevinde ziyaret ettim kendisi; ‘Avukat hanım ben talep ediyorum DNA’yı. Ayıp değil mi 30 yıllık yengemiz. Böyle şeyler bize yakışır mı. Bize namus üzerinden komplo kuruyorlar’ dedi” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Gürandan 19. günde acı haber Amcasının aracı ilk kez görüntülendi

Tutukluluğa henüz itiraz etmediğini anlatan Toğrul şunları söyledi:

“Aile amcadan şüphelenmiyor. Ailenin mal varlığı durumu iyi, varlıklı bir aile. Aile iyimser tablo olarak ‘Acaba fidye için mi kaçırdılar’ diye düşünüyor. Dosyada Salim beyi suçlayan bir ifade yok. Ama dosyada gizlilik kararı var benim görmediğim ifade olur o zaman iş değişir tabi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu